[風繼續吹不忍遠離] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

傷心 你食仔

又屈

公公話你食仔

佢講你就信 啱啱洗碗咋
得閒得就上嚟

我信公公

點解信佢唔信我

心碎

我都心碎

我都聽

唱咩都聽

公公話你食仔

佢講你就信 啱啱洗碗咋
得閒得就上嚟

我信公公

點解信佢唔信我

心碎

我都心碎

咁點算好啊

我都聽

唱咩都聽

一陣返到屋企聽

又嚇鳩佢

32F

我係度

你走開

提早幫呵呵訓練心理狀況啊 你地都知DSE係幾咁傷神架啦

訓練你個頭呀 你依家喺度恐嚇緊佢

唔嚇啦 但只要係做得ok 無直接抄 有好好落文獻就無咩大礙架啦

早啲講呢句呀嘛 嚇死人呀 又話抽中你就麻煩

琴晚都話我呢排講嘢好直架啦

我都聽

唱咩都聽

原來你係男嘅
幾好聽 啲普通話好準

我都聽

唱咩都聽

我係度

你走開

唔嚇啦 但只要係做得ok 無直接抄 有好好落文獻就無咩大礙架啦

好驚俾你鬧我添 講嘢咁直 我玻璃心嚟嘅咋

我都聽

唱咩都聽

啱嘅你喺度發洩啦 我會陪你癲

我都聽

唱咩都聽

一陣返到屋企聽

我都聽

唱咩都聽

啱嘅你喺度發洩啦 我會陪你癲

點解啲男仔有女朋友仲可以同女仔fd日日sd msg 究竟咩心態

我都聽

唱咩都聽

一陣返到屋企聽

咁夜去邊

關你咩事呀佢搵我呀

我都聽

唱咩都聽

一陣返到屋企聽

咁夜去邊

關你咩事呀佢搵我呀

同屎屎食刺身
點解啲男仔有女朋友仲可以同女仔fd日日sd msg 究竟咩心態

#1 玩具

我係度

你走開

唔會嘅 不過要睇情況啦 今日唔洗番工心情好啲

我都聽

唱咩都聽

一陣返到屋企聽

巴先聽啊

唱咩都聽

一陣返到屋企聽

咁夜去邊

關你咩事呀佢搵我呀

同屎屎食刺身

喂你咁樣唔得架 蒲公英會嬲豬架

唔會嘅 不過要睇情況啦 今日唔洗番工心情好啲

#1 玩具

佢對我好好 但對其他人都好好 嘈又嘈過 佢話只係朋友

#1 玩具

佢對我好好 但對其他人都好好 嘈又嘈過 佢話只係朋友

我有個男仔朋友都係 對咩人都好好 邊個叫佢做咩佢都會做 甚至叫佢去幫佢拎啲嘢俾人 去到人哋屋企幫人哋拎 佢都會去

唱咩都聽

一陣返到屋企聽

咁夜去邊

關你咩事呀佢搵我呀

同屎屎食刺身

喂你咁樣唔得架 蒲公英會嬲豬架

搵埋佢食

#1 玩具

我諗起出面有個post
問題在於佢係咪陪緊你個陣都照msg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞