[風繼續吹不忍遠離] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

傷心 你食仔

又屈

公公話你食仔

佢講你就信 啱啱洗碗咋
得閒得就上嚟

我信公公

點解信佢唔信我

心碎
初黎報道

佢話未ready好拍拖,想同我做返朋友
又話真心鍾意我,無第二個,又話對我都係一樣只係關係變左 ...

垃圾fb

乜你好有急切性咩

睇下野姐 好悶
煮飯先

快啲食 唔好餓親

你又唔煮俾我

聽日煮

聽日我要食九大鬼

你唔信我 我唔煮 罷工
初黎報道

咩環境
初黎報道

又話真心鍾意我,無第二個,又話對我都係一樣只係關係變左 ...

你表左白?
初黎報道

你表左白?

一齊埋添,但岩岩分開左
初黎報道

你表左白?

一齊埋添,但岩岩分開左

但佢話做返朋友之後有冇避開你或者對你冷淡左

我都聽

我個時抽唔到 好彩

好驚抽中我

唔會嘅 定啲嚟

抽中左你DSE個分就好大獲架啦

同埋都唔知今次做成點

又嚇鳩佢

32F

我係度

好驚抽中我

唔會嘅 定啲嚟

同埋都唔知今次做成點

又嚇鳩佢

32F

我係度

你走開
初黎報道

你表左白?

一齊埋添,但岩岩分開左

我唔知啊 但佢講話唔想我約佢 因為佢唔識點拒絕 但又唔係唔想見我

我都聽

初黎報道

你表左白?

一齊埋添,但岩岩分開左

我唔知啊 但佢講話唔想我約佢 因為佢唔識點拒絕 但又唔係唔想見我

你feel唔到架咩
佢對你表白之前同之後嘅態度

我都聽

唱咩都聽

好驚抽中我

唔會嘅 定啲嚟

同埋都唔知今次做成點

又嚇鳩佢

32F

我係度

你走開

提早幫呵呵訓練心理狀況啊 你地都知DSE係幾咁傷神架啦

同埋都唔知今次做成點

又嚇鳩佢

32F

我係度

你走開

訓練你個頭呀 你依家喺度恐嚇緊佢
初黎報道

你表左白?

一齊埋添,但岩岩分開左

你feel唔到架咩

說實係做番朋友 但佢理智上明決知道同你會行唔到落去

同埋都唔知今次做成點

又嚇鳩佢

32F

我係度

你走開

呵呵咁比心機 實得架

你表左白?

一齊埋添,但岩岩分開左

你feel唔到架咩

最近其實feel到 因為佢唔係好覆我msg 本身我以為無乜野既 因為佢話過返工攰 又唔鍾意禁手機啦
雖然一齊唔係好耐 但我都唔想失去一個同自己咁似既人
我唔知依家可以點做 都唔想去chur佢 雖然佢話想做返朋友 佢又話怕我疏遠佢 真係搞到我好矛盾

同埋都唔知今次做成點

又嚇鳩佢

32F

我係度

你走開

唔嚇啦 但只要係做得ok 無直接抄 有好好落文獻就無咩大礙架啦

你表左白?

一齊埋添,但岩岩分開左

你feel唔到架咩

說實係做番朋友 但佢理智上明決知道同你會行唔到落去

如果佢真係鍾意你 會想做返朋友咩 唔會想同你更加親密咩
我覺得係唔夠愛 有咩話未ready
我心儀對象同我表白 我真係狗衝放低晒所有野同佢一齊 有咩ready唔ready

你表左白?

一齊埋添,但岩岩分開左

你feel唔到架咩

最近其實feel到 因為佢唔係好覆我msg 本身我以為無乜野既 因為佢話過返工攰 又唔鍾意禁手機啦
雖然一齊唔係好耐 但我都唔想失去一個同自己咁似既人
我唔知依家可以點做 都唔想去chur佢 雖然佢話想做返朋友 佢又話怕我疏遠佢 真係搞到我好矛盾

食之無味棄之可惜咁囉 我覺得
如果冇更好嘅可能會同你一齊 依家就想搵吓有冇一個更好嘅

又嚇鳩佢

32F

我係度

你走開

唔嚇啦 但只要係做得ok 無直接抄 有好好落文獻就無咩大礙架啦

早啲講呢句呀嘛 嚇死人呀 又話抽中你就麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞