[風繼續吹不忍遠離] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

我都聽

唱咩都聽

一陣返到屋企聽

巴先聽啊

提早幫呵呵訓練心理狀況啊 你地都知DSE係幾咁傷神架啦

訓練你個頭呀 你依家喺度恐嚇緊佢

唔嚇啦 但只要係做得ok 無直接抄 有好好落文獻就無咩大礙架啦

早啲講呢句呀嘛 嚇死人呀 又話抽中你就麻煩

琴晚都話我呢排講嘢好直架啦

好驚俾你鬧我添 講嘢咁直 我玻璃心嚟嘅咋

唔會嘅 不過要睇情況啦 今日唔洗番工心情好啲

點解啲男仔有女朋友仲可以同女仔fd日日sd msg 究竟咩心態

#1 玩具

佢對我好好 但對其他人都好好 嘈又嘈過 佢話只係朋友

我有個男仔朋友都係 對咩人都好好 邊個叫佢做咩佢都會做 甚至叫佢去幫佢拎啲嘢俾人 去到人哋屋企幫人哋拎 佢都會去

好人同蠢只差一線 咁如果有另一半就應該避忌下啦
點解啲男仔有女朋友仲可以同女仔fd日日sd msg 究竟咩心態

#1 玩具

我諗起出面有個post
問題在於佢係咪陪緊你個陣都照msg

咁又無,但個心都唔舒服

你表左白?

一齊埋添,但岩岩分開左

但佢話做返朋友之後有冇避開你或者對你冷淡左

我唔知啊 但佢講話唔想我約佢 因為佢唔識點拒絕 但又唔係唔想見我

你feel唔到架咩
佢對你表白之前同之後嘅態度

最近其實feel到 因為佢唔係好覆我msg 本身我以為無乜野既 因為佢話過返工攰 又唔鍾意禁手機啦
雖然一齊唔係好耐 但我都唔想失去一個同自己咁似既人
我唔知依家可以點做 都唔想去chur佢 雖然佢話想做返朋友 佢又話怕我疏遠佢 真係搞到我好矛盾

食之無味棄之可惜咁囉 我覺得
如果冇更好嘅可能會同你一齊 依家就想搵吓有冇一個更好嘅

或者我應該再問清楚啲啦

#1 玩具

我有個男仔朋友都係 對咩人都好好 邊個叫佢做咩佢都會做 甚至叫佢去幫佢拎啲嘢俾人 去到人哋屋企幫人哋拎 佢都會去

我都識個咁既朋友 對咩人都好 咩人都幫到盡
全個系既人佢都識晒 人緣最好應該係佢
但異性緣就係0 個個女仔friend zone佢

一陣返到屋企聽

咁夜去邊

關你咩事呀佢搵我呀

同屎屎食刺身

喂你咁樣唔得架 蒲公英會嬲豬架

搵埋佢食

唱咩都聽

一陣返到屋企聽

咁夜去邊

關你咩事呀佢搵我呀

好惡 我潛水

呵返 陪下我地吹水啦

唔嚇啦 但只要係做得ok 無直接抄 有好好落文獻就無咩大礙架啦

早啲講呢句呀嘛 嚇死人呀 又話抽中你就麻煩

琴晚都話我呢排講嘢好直架啦

好驚俾你鬧我添 講嘢咁直 我玻璃心嚟嘅咋

唔會嘅 不過要睇情況啦 今日唔洗番工心情好啲

已是

#1 玩具

係 如果我嘅另一半有咗我仲同異性咁唔避忌 仲話係咩多年朋友 唔多唔少都會介意囉 有啲嘢你可以幫 但真係要睇吓咩事 唔係話佢三間半夜打電話俾你失戀都衝出去陪佢咁樣囉

唱咩都聽

一陣返到屋企聽

巴先聽啊

一齊埋添,但岩岩分開左

但佢話做返朋友之後有冇避開你或者對你冷淡左

我唔知啊 但佢講話唔想我約佢 因為佢唔識點拒絕 但又唔係唔想見我

你feel唔到架咩
佢對你表白之前同之後嘅態度

最近其實feel到 因為佢唔係好覆我msg 本身我以為無乜野既 因為佢話過返工攰 又唔鍾意禁手機啦
雖然一齊唔係好耐 但我都唔想失去一個同自己咁似既人
我唔知依家可以點做 都唔想去chur佢 雖然佢話想做返朋友 佢又話怕我疏遠佢 真係搞到我好矛盾

食之無味棄之可惜咁囉 我覺得
如果冇更好嘅可能會同你一齊 依家就想搵吓有冇一個更好嘅

或者我應該再問清楚啲啦

我覺得咋 你可以自己感受下
睇吓佢仲有冇同你曖昧 同你講嘢深唔深入 會唔會成日唔應

#1 玩具

係 如果我嘅另一半有咗我仲同異性咁唔避忌 仲話係咩多年朋友 唔多唔少都會介意囉 有啲嘢你可以幫 但真係要睇吓咩事 唔係話佢三間半夜打電話俾你失戀都衝出去陪佢咁樣囉

係佢角度,佢覺得朋友就應該係咁,係佢咁低落既時候都唔陪,咁幾時陪 仲要問返我轉頭,點解我會咁無安全感,如果信佢既話唔應該係咁

唱咩都聽

一陣返到屋企聽

巴先聽啊

仲有聯絡?

#1 玩具

係佢角度,佢覺得朋友就應該係咁,係佢咁低落既時候都唔陪,咁幾時陪 仲要問返我轉頭,點解我會咁無安全感,如果信佢既話唔應該係咁

見過有人係咁 如果佢嘅睇法係咁 你冇得改變 你只有接受

一陣返到屋企聽

巴先聽啊

仲有聯絡?

一陣返到屋企聽

巴先聽啊

仲有聯絡?

自虐 想走一定唔可以咁
你用咩身份對住佢?唔會諗起以前咩

巴先聽啊

仲有聯絡?

自虐 想走一定唔可以咁
你用咩身份對住佢?唔會諗起以前咩

睇前度先
前度

#1 玩具

見過有人係咁 如果佢嘅睇法係咁 你冇得改變 你只有接受

如果淨係人地失戀一次半次尚可 而家日日同條女sd msg 個心好唔舒服
睇前度先

你食撚左屎未

一陣返到屋企聽

咁夜去邊

關你咩事呀佢搵我呀

好惡 我潛水

呵返 陪下我地吹水啦

理排成日頭痛,唔知係咪有絕症

慘 有咩想做?
睇前度先

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞