[風繼續吹不忍遠離] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

點解唔keep嘅

其實去到唔知幾時 你就會發現 keep contact黎係無咩用
到佢有下一個既時候 都係會失去聯絡
放手吧啦

唔開心左一陣 我已經無乜野lu

情趣

不知幾sweet

唉 下星期就大把野煩

咁希望我可以為你煩躁嘅生活增添一點點嘅樂趣

增添好多

咁係我嘅榮幸

開心死你

係呀我就死啦

開心返咪好

點解唔keep嘅

其實去到唔知幾時 你就會發現 keep contact黎係無咩用
放手吧啦

係因為個日子姐 如果有一日唔小心斷咗佢哋就唔會再聯絡

點解唔keep嘅

放手吧啦

係因為個日子姐 如果有一日唔小心斷咗哋就唔會再聯絡

長又話長 短又話短

我幾時有話過佢長

得啦

又罵交

情趣

不知幾sweet

唉 下星期就大把野煩

唉 下星期就返學 屌

係咪架

點解唔keep嘅

放手吧啦

點解唔keep嘅

放手吧啦

睇住嗰個火變漏斗然後消失 睇住嗰個兩個月心慢慢變番臉紅公仔再變左無嘢
發覺原本都係不外如是

開心返咪好

只不過唔想去再諗

點解唔keep嘅

放手吧啦

睇住嗰個火變漏斗然後消失 睇住嗰個兩個月心慢慢變番臉紅公仔再變左無嘢
發覺原本都係不外如是

大家人生流流長 過左去咪由佢過去 未來仲有好多路要行

係咪架

自從32F同兔仔話無事完好番又連續上山之後
你話無乜嘢 我地都會問到真係無為止

點解唔keep嘅

放手吧啦

唔係 只係你未諗得通姐
回頭望 伴你走 從來未曾幸福過

情趣

不知幾sweet

唉 下星期就大把野煩

咁希望我可以為你煩躁嘅生活增添一點點嘅樂趣

增添好多

咁係我嘅榮幸

開心死你

係呀我就死啦

唔好死住

長又話長 短又話短

我幾時有話過佢長

得啦

又罵交

情趣

不知幾sweet

唉 下星期就大把野煩

唉 下星期就返學 屌

咁早

醒啦
想集中精神做其他野,但做咩都會諗起佢

點樣可以令自己專心?

分咗手無耐係咁 你要日子耐咗 慢慢習慣冇佢先可以 本身你嘅生活有佢突然之間冇咗 正常都會唔習慣 你真係深愛過點會話唔記得就唔記得

醒啦

下半生 陪住你 懷疑快樂也不多 沒有心 別再拖

醒啦

下半生 陪住你 懷疑快樂也不多 沒有心 別再拖

做下其他野分心啦

點解唔keep嘅

放手吧啦

到佢有呢個mk都係會搵我
但係我已經唔想覆佢了

點解唔keep嘅

放手吧啦

發覺原本都係不外如是

我同佢之前實在太多野傾 sc一直都係粉紅心
或者有一日呢個粉紅心消失左 我會覺得好空虛

點解唔keep嘅

放手吧啦

到佢有呢個mk都係會搵我
但係我已經唔想覆佢了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞