[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (32) Draco 噴火龍德拉古 強勢登場

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
又嗶嗶我屌佢老母 上唔返去啦咁連輸法 啱啱又跳場又禁三粒鐘 寶石又法蘭克又雪莉 打閪咩
打咩場 有啲場bibi都幾勁
Gale帶埋跳板其實幾有諗法
Bibi入咗去對面得colette守到佢
Piper同belle係打唔死佢
岩岩開番個account黎抽到+3,麻煩幫手睇睇洗唔洗重生?
如果唔洗又點組隊好?
錯post sorry
未行到過去都畀人射死啦 死廢仔
唔洗
單機
踢波節奏快
咩game?

今季好似易打咗
睇返記錄冇加成傳1打上去先輸3場
岩岩嗰盤RANK只加50
明明對面個個3萬幾分
單排?
係咪成個連登一個人都冇人玩
打唔撚到啦8200跌到落7500
感覺根本已經上唔返去
單排
睇你好唔好彩啦 我場場都抽韓國人拎鳩角點打啫

單排2打3 同carry真係預咗
人地gale仲揀frank行中路做充電寶 人地招大成場未撚停過

呢鋪又係印象深刻 咁啱個場手感好 射得勁準
壓到人地門口都出唔到 都仲可以死5死6
新帳冇乜角用到 射遠得belle 啲遠射場好難打 打佔同波比較易
反正依家會用嘅角都係個幾隻一大堆英都冇用過
Belle呢啲英好難carry最多做好自己壓過去
冇啊所以我唔會揀到啲角counter人我得咁少選擇 成日寄望隊友可以起碼揀啱隻角但係都好難
揀英升

我覺得achapi呢張係幾中肯 頭5隻都好勁
蟹同gale基本係非ban即選
單排嘅話我覺得貓就唔值a
剩底升啲自己想玩嘅
我自己打rank都成日玩芽芽mr.p
係上到嘅遲早都上到唔使咁灰
我依家都係每日贏8場就收工 今日手感好先打多幾場
Master隨緣上
揀英升就一定了 呢隻新帳冇咁多資源 得圖中呢啲11lv了 下隻升緊gene
夠哂上啦揀多隻孖仔or 其他thrower 平衡下
係金庫睇落差啲揀隻colette 平時又可以打下坦
Gene唔升都冇所謂啦 用落都好睇隊友咁
所以我呢排都係用gale meg多
clansy同獨角馬成日畀人禁我都唔敢升了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞