[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (32) Draco 噴火龍德拉古 強勢登場

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
波可個反暈配件係咪可以重出江湖了
我覺得piper 個極限威能係必買
點解成日part到冚家產韓囝
好撚多bug 屌
玩排位點整走畫面上面有行教你點玩既字
勁煩
玩寶石足球據點場場都有Frank ,第一熱門角
除咗lily柒柒地外,今年所有新角都勁到仆街
frank依加好撚勁
唔可以埋身 剩係可以拉住黎打

但用lou可以剋到
用79寶石買邊個威能好
Surge sp 做乜撚野?keep stage 1?
俾佢伏到輸咗場rank
見到PowerTech同連登仔打Rank
用蘑菇佬都唔夠佢揪
最多開大cut佢招大
入到zone最多換下血
用frank單挑隻龍騎士
揼到佢on99
【荒野新造型】「章魚大砲」邦妮推出!本週稍後會修bug
現在開始販售這款造型,「絕對是」照原先規劃的👍
🐙 「章魚大砲」邦妮 🐙 已經在遊戲內商店與亂鬥圖鑑上架啦!(亂鬥圖鑑上可以用閃光幣買,也不用等兩週了)
因為發生了提早推出造型的bug,所以官方開了小玩笑。官方也表示,他們知道目前遊戲內有些bug,遊戲團隊正在盡力修復,並計畫在本週稍晚執行一次系統維護來修理🙇
目前交流群內大家回報的bug包括:
* 法蘭克殘血時的普攻有時無法攻擊出去
* 法蘭克1星(殺人後讓自己傷害提升)、奔騰2星(自身死亡後維持在2階狀態)失效問題
* 珍娜1配(放置低音喇叭持續製造傷害)傷害錯誤,每秒200變10
* 拜倫「馬戲團長」造型的登場動畫錯誤
* 5v5模式結算畫面的UI錯誤
* 友誼賽小隊聊天消失
* 無法查看他人遊戲內個人資料
* 其他閃退問題
有冇人5V5成日排到個韓文字牛油果場場都掛機開腳本打
SUPERCELL係咪成班HEHE
BROCK又有轉樣係咪親生仔
我記得已經唔止一次
frank rework完超好玩
改返低個回彈同儲大就平衡返
係 更新後有bug 我都send左mail去回報
場場足球都有法蘭克
有冇人一齊衝排位 以前個舊帳幾萬杯冇咗 依家開返個新 不過排位都打到紫色了 單排好多傻仔好難打
frank本身唔係都而播音樂反暈咩
heist 勁到傻鳩
bridge too far 對面有frank 都追住我地黎屌
守到佢半血打箱又痛又快
過咗咁多個月啲廢柴推晒上去高排位啦
個mode又唔會跌返落去
更新完之後,每場打完都彈app,有冇人都係咁
del app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞