[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (32) Draco 噴火龍德拉古 強勢登場

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
3skin 2威能
0 威能 我屌
2hc 2skin 1sp
但其中一個hc係最撚憎嘅edgar
5v5 寶石啲人完全冇對線概念一唔夠打就換線搞到個陣崩晒
仲要有石都照衝
又唔識計寶石差距同幾多秒會出石
明明贏都輸返轉頭
能力之星*2 500英雄積分*3 睇黎我最慘
4個造型
超級寶箱回歸?!
【更新情報】BRAWL TALKKKKK!

主題標籤寫著 #ClassicBrawl (經典亂鬥)、Brawl Talk標題寫著「超級寶箱回歸」、影片簡介寫著「我們帶回了荒野亂鬥中大家呼聲最高的內容」、預告片段裡還出現一台時光機!

看起來這個暑假,會帶回以前老玩家的回憶呢🤩 影片簡介也提到了這次有2位新英雄、超多酷炫造型、以及社交系統優化!

📅首播時間:星期六23:00,發此文的30小時後
📽首播連結:youtu.be/U0Mq3mJdwh4
⏱影片長度:8分53秒

先打個預防針,派克我猜不一定是永久回歸,也有可能是一個主題季期間的特別活動而已。但還是值得期待!
已經唔記得超級寶箱同依家呢個有咩差別
除咗以前有gem拎之外
咪又係抽野

以前見到呢個畫面會好緊張,好期待抽到正野
依家就算開到傳奇星都冇咩感覺
陸服出返寶箱會整走starr road
睇定啲先
如果冇左starr road真係要棄驚
都唔知抽幾多先中新英
分別在以前全部野都係超級寶箱出 而家抽野既比重佔好少
今日下午Angelic vs Crazy Raccoon , PowerTech vs Navi 兩場大戰希望有得睇轉播啦
搵唔到錢掛
其實對全滿既老玩家黎講都係差唔多
【荒野資料】2024/6月排位賽寶物之星機率
【荒野月度決賽】亞太賽區預測已經開放!
排位賽賽季都已經過60%了,某派克才想到一直忘記發這張整理表。啊哈哈哈⋯⋯
🖼️排位賽機率原圖(畫質比較好):
drive.google.com/file/d/15AsRYv0wPYvUR3Imw_Ou_oV0CeaLCfvt
另外,2024/6月亞太賽區月度決賽的預測,已經在剛才開放了!記得到 event.brawlstars.com/zh-tc 預測哦~
隊伍選手名單與積分:
facebook.com/groups/brawlstarstc/permalink/2202757486761389
【荒野資料】2024/6月排位賽寶物之星機率
【荒野月度決賽】亞太賽區預測已經開放!
排位賽賽季都已經過60%了,某派克才想到一直忘記發這張整理表。啊哈哈哈⋯⋯
🖼️排位賽機率原圖(畫質比較好):
drive.google.com/file/d/15AsRYv0wPYvUR3Imw_Ou_oV0CeaLCfvt
另外,2024/6月亞太賽區月度決賽的預測,已經在剛才開放了!記得到 event.brawlstars.com/zh-tc 預測哦~
隊伍選手名單與積分:
facebook.com/groups/brawlstarstc/permalink/2202757486761389
開波,支持 powertech
支持 powertech
Levi勁撚到

輸咗都支持
做乜navi係香港既
低ping
應該好多隊日本都有過黎?
但香港會紅wifi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞