[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (32) Draco 噴火龍德拉古 強勢登場

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
【荒野電競】亞太區WF、LCQ晉級名單底定!

經過剛才精彩的7月亞太區月度決賽,Crazy Raccoon拿下本月月決第一名。但更重要的是,亞太區晉級至全球總決賽WF/最終席位資格賽LCQ的隊伍名單已經確定了!

🏆晉級至WF:
🇯🇵Crazy Raccoon、🇯🇵Rival Esports
🎟️晉級至LCQ:
🇭🇰🇲🇴🇹🇼Angelic、🇯🇵NAVI

其中,第四名NAVI隊與第五名Coco Loco隊的積分只差「1分」,這僅僅的1分決定是否晉級LCQ的命運!這根本就是去年東亞(日韓)子賽區的翻版,去年也是只差關鍵的1分😨

緊接著,今明兩天還有其他賽區的7月月度決賽,進一步確定全球各賽區晉級隊伍。然後8月24、25日就是「最終席位資格賽LCQ」了,全球12支隊伍要爭取最後4個全球總決賽的位置!

第一次打到有全球排名cls
單排?
好似係
thx浪費左資源比我 唔識玩rico
岩岩回鍋 投擲類英雄邊隻最好用
D錢係咪最奶好升12隻lv 9先
投擲角依家最好係新角獨角獸,兩兄弟同保力,可以三揀一
d 錢升3-4隻 Lv 11先,至少打rank上到鑽
好似有限制 兩兄弟用咩配件好
原來上咗鑽,咁真係要12隻啦
兩兄弟用位移加血配件
鏡像mode用Pam撳到我手指痛
Spike嗰part講得好中
有冇方法可以公主之類練瞄準啲
我自己覺得每個人都有自己一套嘅走位
你同嗰條友對位 一來一往幾下 睇下捉唔捉到佢套走位
spike都算係躺分仔專用角
同tick好相似
有冇師兄知ranked boost係計上季最高排位定結算個排位
上季最高
隔一季無左就會無左
tick投擲角同招大有用好多
spike而家嘅生存空間基本上冇乜
poke,打坦,反刺客呢啲佢都唔係Top tier
仆街 係咪得我一個覺得2個都幾好玩
其實覺得唔錯, 係閪在重生位有時完全遠離戰場, 想追都難
dyna真係
自己用都好考手勢
一係係咁中 一係係咁miss

而且random ladder撞到佢做隊友多數都輸

好多英都冇,目前淨係有練呢幾隻
嚟緊想練埋霸子同艾謎,上面有冇啲咩唔洗再練或者係廢物?
投擲角目前淨係覺得芽芽手感最好

另外有冇公會收新手?會活躍架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞