[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (32) Draco 噴火龍德拉古 強勢登場

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有冇全能挑戰戰教學?次次打到去爆炸老麥到就搞唔掂
有場有個玩家勁快完成
咁啱我殺兩個排第四
就結算贏咗
咁好彩,我一次前4都冇,只係想每日攞一個token 解寶箱
knockout 自己第一個死跟住thumbs down 你1v3 打唔贏 見唔少
本身最憎玩hunter
呢個仲要係劣化hunter 痴鳩線 好彩唔扣盃
上次獎杯果個又係好鳩
鬥龜到完場
全能今日麥克一下炸死三個混戰緊
龜到結算
歐撚到
【荒野新聞】免費超級寶箱數增加為11個
昨天Dani說,如果玩家把「經典亂鬥特別活動」全部的星徽代幣&免費寶箱都拿到,總共可以免費獲得🎁10個超級寶箱+多出🌟8個星徽代幣
在收集玩家意見後,官方決定增加4個特別任務。因此如果活動期間打完所有東西,可以免費獲得🎁11個超級寶箱
所以這20天活動期間,就算少拿🌟12個星徽代幣以內,仍然可以免費拿到彈射的極限威能造型
—————————
* 在活動開始時贈送:🎁1個寶箱
* 每天在一些模式的首場勝利:🌟總共80個星徽代幣
* 週末特別任務:🌟總共13個星徽代幣
* 挑戰賽:🌟15個星徽代幣&🎁1個寶箱
Amber 或Sandy
我都抽到冇用嘅聲望
閪撚到仆街嗰兩個新mode
巴打介唔介意分享下點解
Amber 對坦,兩個 gadget 都好用
Sandy 玩控制,雖然hypercharge 改左弱但都勁
加上leon 同 spike 而家冇用
Sandy +1 hypercharge 仲係屈 , 但成日比人ban
Amber 勁但唔易玩
Leon對面全脆皮先出下 , spike垃圾
amber 覺得好難用
不過unlock 得一隻都無乜好揀,基本上一定拎左sandy 先
日日都要清一次dumbroll 有d chur
呢個mode 太on9
唔該晒樓上咁多位巴打
咁我應該會揀Sandy先 (睇嚟要買埋HC)
佢發揮得比較好嘅場係咪Bounty/Gem掩護隊友?
全方位都勁 但排位賽成日都用唔到
mirror好撚好玩wo
夠on9

poco同pam個場睇邊個唔肯死
一係sandy一係amber

但sandy升黎等被人ban (mythic以上)
我依加一入場基本上即ban sandy
唔ban嘅話 俾佢控到場就會被人屈spawn camp

Amber都仲有element of surprise
但好無腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞