One Piece 海賊王第1116話情報+討論

327 回覆
6 Like 9 Dislike
講到五老星為咗目的自己有同天龍人都可以殺
我諗佢都死撚硬

依家係睇下幾時死
路飛已齊三個古代兵器
天王桃之助
海王白星
冥王雷利
lm
話曬世界最聰明既人
無理由輸鬥智?
見過奧哈拉壇野 應該唔會咁天真
不過約克叛變佢應該事前都估唔到,只係有所提防
有冇人可以講今集講左咩?
你都真係幾鳩
做乜鳩
就快同HxH 一樣 變小說
幾集都文字一大篇咁解
又真係有啲機
今集專登有兩格講本體一早知有內鬼偷母火
約克又話本體當時好震驚唔似估到晒
咁姐係代表佢一早估到晒
點都會有人信,救得一個得一個都唔明?
好中二病 打晒冷震
你有冇一路打呢段文字一路自己係度陰陰嘴笑?
三大古代兵器, 好似原子彈咁
最好係有而可以互相制衡 咁最有利防範戰爭
如果消滅兵器, 反而易戰事不斷
我笑到仆街
佢好似冇落過空島對下嘅地方 應該唔知地上世界嘅嘢
以佢嘅行事 你唔使諗得佢咁聰明
我就支持創作嘅
仲有一星期要等,大家發揮下都幾好
本體個本體係龐克記錄個腦
其他分身包括本體都係工具人唔知實際發生咩事
可能空島上面本身有記載啲嘢
有冇咩網睇以前啲動畫係又順又清
唔知做乜啲網上咗smarttv 就好窒
netflix 又更得慢

跪求
你都係返去玩屎算啦
沒有時間為路飛嘅死亡哀悼,趕到戰場嘅係世上最兇罪犯,蒙奇. D. 龍。

「尼卡果實…沒能讓你出盡全力,真的很抱歉。」
龍搶走咗尼卡之後即刻食咗,頭髮變到白哂,直接開啟尼卡真型態。
隨後,炎帝剎波趕到後又死咗個兄弟之後喊,但係好快振作返,「吶.. 艾斯,路飛,你們安息啦。」

「覺醒燒燒果實,火龍皇型態」全身金色嘅火焰圍繞住佢,散發出嘅熱度猶如太陽表面。

呢度係尾田對稱返頂上死艾斯,最終戰死路飛。剎波代表住艾斯,龍代表路飛。

「我哋上啦!」剎波同龍同時出手,就好似當年頂上路飛同艾斯聯手一樣。

此時,畫面一轉,紅髮暗笑。

「羅𠍇啊…沒能歸還草帽,抱歉了。仲有,路飛,睇嚟都係我高估咗你。伊姆之後…就係龍。」最後一頁寫住,原來紅髪係果實能力者
唔夠上一篇咁柒

你之前短短幾句,個陣柒味已經出晒黎
今次差咁啲,又長又無聊,個浸柒味又唔夠出

加油,下次再努力
尾田報夢同我講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞