【I/A】勝利女神:妮姬 (57) 妮姬首家線上賭場上線啦

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
唔比錢買就慢慢刷
無國家隊玩唔落去呢隻game
除非你唔介紹hea玩
想追排名一都要刷國家隊
皇冠仲未放番入池, 所以而家係點刷都唔會抽到
建議買個初始號, 齊晒3隻打主線會輕鬆好多
新雙兔好似幾勁又要抽
玩到20章, 覺得最難打的怪係放屁怪, 又厚血又要全隊硬食
我次次都等佢一出黎就開小紅帽技清左佢, 後面仲有D 仆街組合
一公佈兔女郎愛麗絲就鑄模中普通版愛麗絲
可惜有排踎監
珍 補都補唔切
今日鑄模中Lapi
我上次朝性鑄模都係中佢
打咗一個月暫時最印象深刻都係21-29 前面打完一隻 後面即刻彈3隻出嚟

你一次唔秒晒佢哋3隻 佢秒殺你全隊 真係CLS
我有啲理解愛麗斯個人故個阿叔點解要冒住咁大風險都要用粒糖拐走佢
想升熊魔方 係咪要入聯盟??
放屁仔因為唔夠奶水都仲有得搞,飛機杯先最乞人憎

上個po同岡田巴先提起過依段,阿指教佢乜係交配就會俾佢契媽屌,同埋佢長期發熱JJ will be barbecue,一講到即刻cut線走人

快手講低咩ser
睇有冇人收留
指揮官: 用說的比較難, 不如我親自給你示範
我都係事旦入咗個, 啲大佬CARRY 到上3X%

終於過左hard 17-33 爭啲67
好彩係佢啲飛彈過嚟之前A得死佢
唔建議刷,建議直接買
日ser 新手
132lv
依家變咗水冷 或者有得交流吓
要完全無課自己刷其實有小紅帽基本上就開得

始終3幻神入面佢先係主軸,另外兩個神罰=操作性+清怪一流,簡單講就係遊戲性,皇冠=冠絕既攻力加成既輔助,疊夠層仲有嘲+無敵,小紅=3個位都開得,可攻可輔可補位,冠絕既爆一+爆三集火最強+爆二補位可以最後一擊,要抽齊三隻有啲不切實際,退而求其次可以要兩隻但小紅起碼要有

就算得小紅,只要搭埋啲黑白乜乜都好快上到岸
入左個白金聯盟, 剩係打第一日打足3場, 第2日上線已經打完好似 3.幾 %
都啱,本身可能緊身衫都冇咁大,而家可能換左軀體冇咁熱但又大得滯,都無阻阿指要俾契媽屌

乜強度都好,3星已預定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞