【I/A】勝利女神:妮姬 (57) 妮姬首家線上賭場上線啦

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
買舊機
「新索達看起來像是第一次交到男朋友的大學女生在二年級6月時的樣子」
「這是個知道了各式各樣事情的臉 那個時候純真無邪的索達醬..已經..」
「索達這個表情,實在太像『去了都市之後知道了男人的青梅竹馬』了好痛苦。這個是ntr吧」
「每周都會去的女僕咖啡廳。作為索達醬的粉的我,因為被她說了『下次要挑戰兔女郎希望你能來呢』。收到邀請的我前往了bunny garden
但是,在那裡的是前哨基地的指揮官、方舟的英雄。還有他旁邊的索達醬.....臉上掛著在跟我說話時從來沒有出現過的表情的索達醬....」
方舟魅魔 移動春藥 指揮官
幸福賓州

有得屌黑白兔
有冇台港澳公會收人?
同步300 每日打齊3刀
3突x1 1突x1 呢?
睇你是唔是歐洲人

同睇埋你會唔會抽 索達加愛麗斯

如果唔抽最快都要6月底先有下個活動

下個活動去到6月19, 愛麗斯既池去到6月26
lm
腳指都忍住無抽過,我現在有5萬石,可能仲會課埋過主線嘅包,好似有萬幾二萬石。

卡一至兩個月我應該都頂到嘅,係咪平均都卡 4 -6個
睇下你點取捨,如果你唔抽,

而人地有抽,人地可能早過你出獄, 推到多d 主線同hard 拎多左資源, 你之後就難追番上去了
好難講,不過你差兩隻三突既話,泳裝如果出兩隻,你到時all in 好大機會
盡量推住圖先,獎勵都會有普劵,到時可以抽普池搏金
堅定不移
咁我又真係唔想落後太多,不過主線資源好似已經升咗都無乜增長。。
積少成多 剩係pvp 160 打人地180 都好難打
係,我之前都係咁

最後趕住出肉,3隻突3, 兩隻突2,

抽左9000 石抽普池,好彩中左要果兩隻
最後唔係通常用自選票同黑票換到齊5隻?
我下一次抽彩卷可能係2週年...
其間最多抽下黑卷...
泳裝都唔抽?
我玩個陣會買每章過關個陣個800羊禮包拎普劵
你等有兩隻2突時用自選加200黑票就岩岩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞