【I/A】勝利女神:妮姬 (57) 妮姬首家線上賭場上線啦

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
維護緊
整多個Acc?
apple id 有錢剩就轉唔到區嫁
唔得, game 課金要用番裝 game 既apple id,

即係佢換id 裝game 都用唔到佢果3000 蚊
用電腦mode洗晒啲錢先?
其實係尋日見到索達個繪師後先突然想搵下邊個係海倫既繪師
點解
今期更新野多
個acc裝過隻app就得
要有購買記錄

用兩個account
兩個都要裝過個app

1個日本區 用嚟AppStore 更新
1個日本買完 轉返去香港 如果隻game support港幣結算 就可以用香港account課金
我由買左ACC到依家2個幾星期,除左EX關外全部都係AUTO
我都係咁
我諗住換acc更新
更完轉返香港account
唔得就算 反正好似課剩千幾蚊
留比第二隻驚
因為要對住索達打丁
一開game9衝入去玩mog啦
皇冠 黑肉jk 神罰 小紅帽 沃綸姆
唔得嫁,佢會話你裝game apple id 唔同,會課唔到金我試過裝完日版張個ac轉去香港,佢用hkd 結算,我課金時揀錯另一個香港apple id 既apple pay , 會話我唔同裝game 既apple id 既apple pay 付款失敗
重點唔係用咩貨幣結算,係一定要用番裝game 果個apple id 先課到金
我平時用開AppStore 入嗰個信用卡冇問題
建議大家唔好再用iPhone玩,聽到都覺得煩。。。
太多更新野
又有好多小遊戲
仲要更新到6點
有排玩啦今次
請問新手打個人突襲可以砌到多過一隊打嗎?我之前得主力一隊,砌唔到第二隊係有力嘅,定係應該努力再試下打深入少少?
我都係用香港卡課,

台服用 apple id 1 , apple pay 登記用信用卡a

日服 用apple id 2 用信用卡b

我日服試過,用唔到信用卡a 課金 一定要我用番信用卡b

不過我log out 左apple id 2都課到,只要apple pay 揀岩卡就ok
老實,是咪啱啱上咁啱撞正個期係火車同電鑽,然後第一次打鐵匠唔太識打,你依個陣已經可以收到特欄3傻皮

如果係既,啱啱上特欄打鐵匠要帶分傷角,因為佢對機鎗傷害好高,一開鎗就會打兩輪,冇分傷角兩輪都打正同一個人就會死人,選角用豺狼佳,貝伊好似都得,同埋打佢要奶水夠,食左既傷要回返,詳細打法head tag咁啱有講佢
可能更新同裝game唔同呢
你裝好左嫁啦麻
試下先囉 我同你一樣
但android 新機 好多都用8gen3, 成日都會彈game
所以日服最方便都係pc 版用vpn 課金

或者買日本itune卡 而家好似10000 yen 大約503 至510 蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞