【I/A】勝利女神:妮姬 (57) 妮姬首家線上賭場上線啦

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=38LaWwDMxhA
依關卡左我個幾月, 由25X Lv瞓到26X Lv先過到
但一過又可以掃十幾個stage, 之後又卡過
瞓前一推
而家先210 lv
特欄好難玩
只係識打神罰同囂嘈
打多幾次就會熟啲
打住神罰同囂嘈拎多d T9裝先去練
利申: 一直都係用auto望住佢地打 係特欄先真係要研究
鐵匠都好易打仲on9 過囂嘈
國家隊我覺得doro 好推過麗塔
火車=火力夠自然變最易
鑽頭我到依家都要認真打 未有1shot隊
++ ZTKEI
喺出強化特欄前,由你剩低既黎多次補習

鐵匠:一開波瞄中間核心會扣多啲主要都係打果度,auto自瞄果兩支機鎗唔駛諗特欄版本果兩支唔知點解硬唔少,問題在於佢機鎗傷害好高兩輪打同一個會死人,以前新手必帶豺狼可保不死而家多多個貝伊,然後有射波波打波波先,盡留爆裂清波波傷好高,打唔切就盡搏避;得返兩條血入p2會加埋玩觸手play一插入就郁唔到,一般會揀傷害第2高既插,有定準備換人搵第二個最好操作又夠傷既打紅圈,打唔曬即死,之後冇乜特別

火車:難在p1前後6支炮塔傷害極高,有黑白兔同小紅帽,pc較定21:9,電話就較橫屏就可以望闊啲,一開波完全唔理飛彈小紅一三,白兔二爆一路乜都唔理集火射尾果3支炮塔優先,過左就射頭果3支到望得返又射尾果3支,到尾埋位應該得返一支得3成血左右既機鎗打埋佢就差唔多完p1,開波飛彈佢只會瞄一個目標只要佢打黑兔就一定會觸發白兔不屈令黑兔不死俾你buy time用小紅掃曬尾果3支炮塔,唔係瞄黑兔就re到飛彈打黑兔為止;p2好簡單,有飛彈打飛彈,有紅圈打紅圈,輪到小紅開大就打車身扣佢血,帶類無限彈角極大減少炒車機會尤其是可以散射既神罰清飛彈同抽水一流,無冬魯無神罰就求其搵隻火力重機塞住先,簡單講照順序砌:麗,白兔,神罰(類無限彈角),小紅,黑兔,依個方法t8混少量t9都必定過到
ps:有巴打回報有皇冠直頭可以打埋飛彈唔駛黑兔硬食

電鑽:主要係火力唔夠清唔切紅圈,機制係兩輪紅圈都清唔切就沖埋黎秒一揸人,p1p2一般開爆後都清得切,都可以匿cover擋左佢;同樣有小紅前題下,p1p2打紅圈應該都還好,值得留意既係入p3只有一輪紅圈機會然後就沖埋黎秒人,建議留小紅一三爆入p3前少少開定咁就通常打得切第一輪紅圈,然後有紅圈打紅圈就咁,有巴打回報p3第一輪過到後唔夠力再清紅圈,可以試下將小紅外剩低果隻既爆三換成散彈角咁就會夠力,選角上黑兔>舒格=女僕初音>德雷克,剩低既就係timing問題要自己就返,依隻未發育到可以完全暴力破解前都會存在timing問題

希望幫到你

理論上鑽頭都係火力問題
火力夠可以解決一切
如果一入場就打單隻boss既話桃應該比麗塔好少少
請問有冇網可以睇到更新歷史?想知道各章節同活動嘅推出時間,再去睇劇情

鑽頭都幾煩,每星期打個時間差都唔同
PVP 要最大化積分,係咪要最尾一日 半夜3點59分收菜?
特殊PVP?好似係
提下大家今日係活動最後一日,記得換哂商店啲野,換咩可以睇#1
知唔知道神罰個番外係幾時出?
同埋主線啲更新時間?
4月
1.5周年劇情之前
聽日就抽嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞