[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (140)

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
其實來來去去要搭錶咪果4個牌子
R, PP, AP, ALS
靚條毛, 擺輪下面就已經無任何功夫, 粗糙到
我認同如果為炒錶食骨,pp一定仆街幾萬倍不過唔一定2-3隻先有aquanaut 嘅
ro 贏在夠透明:買柒曲,拎ro ( 不過多數非藍
曲總會有真愛,不過bt買嘅有幾多係真愛幾多係為儲分大家心照
留名收幾個曲負皮先
世一而家仲要咩
梭曼殼, valcain cricket 鬧錶芯。 35mm
宜家個市差到咁又唔洗買曲先有RO 買隻offshore都有啦PP就真係唔透明不過最少都2隻先俾aquanaut
雖然大陸錶唔會買
但可以可以講多啲畀新手學下嘢
Pp唔止唔透明了係直撚你有d case 真係聽到眼突不過公道講,好彩dd廢卡片冇connection 都有機會一隻Calatrava 就俾aquanaut, 要等耐d咁同埋又要睇咩舖咩sales

而家ro都係主推傻散食曲offshore 係好d嘅,但骨值冇咁高最靚offshore imo係37mm music, 不過嗰隻又係vip款
我respect ro係透明同(多數)兌現承諾嘅係衰在ro 公司得ro同roo買得落手

知唔知PP 5212A廢卡片冇connection會唔會有機會有?
睇下呢度嗰堆大芋肯唔肯講兩句
我未見過有成功例子
HKD
應該轉咗枱底掛,早兩年得罪晒啲客啦
pp你經邊個dealer都好有關係
有啲dealer本身分得少錶,你再經佢排咪條隊會長過經啲多錶嘅dealer
未聽聞過
自己戴上手唔ok,睇人戴就開心
世一有料唔怕得罪客,gchi
但個個都咁諗咪變左多錶嘅dealer 多人排左
講到尾都係patek ad呢種玩法仆街,不過佢地串得起唔洗give a fuck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞