[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (140)

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
咁d 鬼佬應該好多錶都唔啱戴
JLC920
好耐無戴
正野,Cal 2121先係最經典,好過16202

16202係方便左,但好似冇左靈魂咁
big bro
vc驚
TGIF
啱啱追返個post感謝師兄好意
同埋明白另一位師兄都係想講返隻假錶有咩分別

小弟新手未有自己一隻luxury watch,所以慢慢爬文學習緊

睇到呢隻4520v真係第一隻有心動感,藍面、靚機芯、靚打磨、蝴蝶扣、有印記、快拆、三條帶、VC,開始明白到男人點解咁中意手錶,因為自己老婆有缺點,但手錶可以比自己老婆更完美

好女仔都要等返一兩年,所以好錶我唔介意等下BT,更何況係一隻令自己心動的錶
請教下各位巴打,知唔知香港邊到錶舖或者grp會多啲二手zenith 或者cartier嘅錶,想搵隻金鋼santos同埋defy extreme好耐
carousell
撳入個ac睇好多都係錶鋪嚟
新手想入坑第一隻睇中想買GS 白樺樹,喺香港全新錶會唔會好難買到? 還是去東京果邊再買會抵啲易買啲?或者去中野買二手?求指教
請教咁多位 我係日本donki見到隻全新錶 但綠卡係2021年 但佢有張證明紙 話今日買
有冇巴打知到時14樓會跟卡定Donki張證明紙計起5年保養?
勞離開ad就係二手,邊會當全新
今日買⋯⋯明天去就明天買
計卡日子
White birch靚
不過而家有幾個版本
9SA5, spring drive, 9SA4….睇清楚想要咩先
香港全新都有折
不過推介旅行買二手啦
見過最低四萬幾
謝巴打
全新GS喺香港搵水貨最抵,計埋換率都可能仲平過日本買
上年年尾我喺東京銀座三越買全新spring drive白樺樹SLGA009
未計退稅就要1,097,250 JPY,嗰陣信用卡匯率係0.0556,即HKD 61,000左右
咁計埋退稅就5萬幾蚊港紙

但e+ yen咁平,冇加價嘅話未退稅已經係5萬幾蚊
其實唔洗搞咁多野,你去香港專門店買有折都係5萬幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞