老婆大緊肚就比人炒

512 回覆
813 Like 106 Dislike
佢老闆真係on99 大肚都玩
大肚基本上已經係打橫行
最好佢真係炒添
你老婆前世做左咩好事

呢個B 旺你老婆

2024年竟然有傻鳩炒大肚婆
大肚係無敵
唔差在講埋多少少
一般呢類傻閪老闆,有幾個結果
1, 打到中段發現唔對路 - 庭和外解+賠錢 (a.k.a 投降輸一半)
2, 打到後尾先之死 - 賠哂所有損失 + 對方訟費

基本上去到第二點就解釋到點解老闆唔會上訴
因為區域法院已經條數已經好易玩到上一球而真係打上高院係每次開庭都燒一球
政府梗係有錢同你燒,但唔少公司都冇乜能力咁燒,而且又輸就要賠對方訟費
所以當年唔少公司打到中段,都會因為破產而冇得再打落去(變相高院冇乜結案既cases)
腦細:樓主老婆遲到搞到人事部要出信比佢 做唔到其他嘢 從而令公司損失xx萬嘅收入

講出黎都驚比人笑
老細未受過教訓
之前有朋友個老婆就係咁,知道個孤寒老細諗住開佢刀,放完產假即刻再攞多四個月工傷。最後前後加埋收咗老細差唔多300K先離職
唔係犯大事
會出warning letter 公司都係垃圾公司
放完產假即走就岩
free money
除非你老婆做犯法野 唔係邊有得輸

又或者你老婆係前排中ai 詐騙咁輸幾十億就話姐

你個仔食粥食飯睇你同老婆識唔識做啦
隨時有老細包洗費
大肚婆大撚晒㗎
你捉個大肚婆遲到兩分鐘出warning
你覺得個官會撐邊個
唔舒服,就考慮下請 pay SL ,
如果冇,就 5分4 ,
大肚婆最緊要小心身體,唔舒服就記住請假
你老婆個老細真係以為佢唔會搞大件事
日日射波攞sl去睇醫生都仲得呀
依d 閪老闆係要2 球學費學精既
樓主fat fat政府兩萬加老婆公司賠償
大緊肚少少唔順眼都可以告啦
何況個老細咁仆街
話搭車嗰陣唔舒服係個站坐左陣已經得
弱智腦細
點樣都捱多幾個月先
睇完連登留言就知以後唔好請女人
或者只請停咗經嘅女人做清潔姐姐就算

大撚把女人大咗肚就奉旨唔做足嘢仲將情緒發洩喺其他同事度
拖低成team人嘅效率
嚴重影響其他同事嘅情緒
仲要所有人應份咁忍受

睇連登就知大部份人都係揀幫女人
做女性霸權隻狗

同意女人生育所以偉大
所以女人係應該留喺屋企履行全職母親職務
享用佢嘅偉大名號

而唔係迫其他人送錢養佢
要企業犧牲收入同全部員工嘅情緒嚟服侍佢一個

以後聰明嘅老闆識做
唔畀炒孕婦仲要受網絡欺凌返你轉頭
被gaslight
啱嘅都變成錯
瘋狂嘅女性霸權世界
樓主就好啦
無啦啦發財
去勞記搞大佢
你同老婆 唔使同啲濕鳩老細客氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞