[般奴隊長我哋愛你] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2734]

1001 回覆
25 Like 9 Dislike
不要走
個蓋
So b 有期彈彈波,綠木,普巴,連帝,福哥咁踢。
首先青訓唔係大晒,青訓踢得衰比人踩得仲甘其實。
不過講又咁講,佢呢場係落力左係事實,身體狀態完全唔掂。
其實佢要人支持佢唔難,只要佢唔好搞咁多PR野,場上跑多兩步,用表現唔係用把口黎說服人就得。
有邊個唔想自己青訓做主力做ICON,但又要你值得人地信任你先得。
而且佢資歷都係隊中算係最耐個班,佢唔係帶頭以身作則反而係場上懶懶閒,先係最激氣。
有祖要練大隻啲,唔夠身體對抗,第二球詐糊以為會自己射,佢肯傳波有進步
Malacia好似仲有mental isuue
朗尼捧個年一手拎起又係成個蓋跌走左
講真今個夏天清到福狗已經合格
爆閘狗
都講過
今季本身個transition都係建基於上季入30球嘅福

快速搶到波交俾福一對一 搶入球

坦買重飛落福到

但今季嘅福踢成咁 都破壞佢嘅想法

明明係啲老屎忽最憎光頭佬,咁都有得入後生數
今季踢到咁 我唔信有人可以死撐
麥湯值得留,今季救過幾以,青訓,踢後備冇聲出。
下季最主要莫財,有$就唔到。
打防反當比你贏哂big 6 大戰
主客加埋贏12場

但係打其他13隊
人地一樣縮住打
你又縮住打
失分機會大
姐係有26場會失分

所以打防反係拎唔到英超,最多前4
想法係似klopp 果套搶到波

skip中場 直接分兩邊 俾salah Mane自己爆

般 同 另一個8號輪住後上搶點

但成季福都係垃圾
Yanited!
福狗就係一路都受保護, 先變到依家巨嬰咁
盲撐係有用就一早成功左la, 佢已經係最多人撐果個, 當初後備料都續200k 蘇狗比佢必然正選

佢依家有大打擊好事, 甚至出去其他隊, 去一個無人圍住佢黎鍚既隊, 等佢真正面對自己

除非佢目標只係攬住呢5年約過世, 無咩好講
咁就唔好要求人撐佢
Awb呢啲真係防反戰術必備
唔好話sob用得幾好 摩狗一定好鐘意用
但留坦長遠都未必正選出到 真係又愛又恨
我覺得如果有價既話都係THANK YOU AND GOODBYE。
見到雀yeah咁開心
想哭
佢既心態問題令到好多人對佢好反感
boss
今季福跌左

某程度上都因為shaw傷左成季

唔好因為一季爭

就成日叫人走

職業生涯有起伏好正常

希望真曼撐下佢
要啦 打強隊隻右閘0攻力
要黎把鬼咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞