[般奴隊長我哋愛你] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2734]

1001 回覆
25 Like 9 Dislike
守咁多球守唔到?
十年前仲成日屌9a派膠,點估到依家佢出場我係有放心既感覺
臨走個時真係膠膠地,好多人小佢。
初初去李城都係一般,之後又踢返起。
就算無咩關事都要屌下
有乜理由上年對西維爾明明大傷都由對家球員搬佢岀場邊
呢啲完全有可能加劇傷勢
坦見唔到佢
我地有贏足總盃炒荷蘭教練既傳統
Domino’s成日出黎抽車路士
佢最尾果下係中場位置55波爭奪食贏位拎埋個波再推一段再交比岩拉拔,然後博到犯規,呢吓直接斷埋曼城最後既反擊希望
其實坦季尾擺呢個陣打咗好幾場,就係同你玩塞滿人係中路,緊縮三線保持防線緊密,所以其實唔係好明哥迪奧拿點解唔擺杜古打正選
咁都叫守唔到
曼唔同其他19隊,一定係焦點最多最容易比人做話題,車果個老細on9啫,但最難教一定曼聯
佢不嬲ok
係走位好差
下年可摸耳請個前鋒教練教佢走位
有祖 , 係師承朗狗同美斯
屌佢老母賽前就係咁放啲比賽贏定輸坦都會被炒既新聞出黎,影響隊波既士氣,依家曼聯贏咗盃喇又話做埋評估先決定去留

🚨 | BREAKING:

#mufc will conduct a season review next week — including the performance of Erik ten Hag — before deciding on the next steps for the club.

This reported by the reliable [@David_Ornstein/@lauriewhitwell]
精華球迷?
咁都叫守唔到點先叫守到
補時出咗4分鐘
尋晚AWB表現算今年數一數二 另外一場要數左面守死沙拿
調返轉 係杜古過唔到/唔敢爆雲比 杜古入嗰球唔係雲比守
上半場後場都有啲build up
就係咁入到兩粒
下半場真係憑道氣守
而且好鍾意下半場曼聯唔係一味死守 有機會都會攻幾腳
好想oo成材
仲要fabrizio romano用自己生涯保證坦走硬,想睇佢點拆
睇返失果球仲要係有祖對緊位杜古唔係AWB守緊
(果下因為對手左路仲有貝拿度施華係左翼位空咗,所以AWB要ready去守,當然呢吓可以討論係咪應該掉返轉AWB守杜古,有祖企協防位去防貝拿度施華)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞