[般奴隊長我哋愛你] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2734]

1001 回覆
25 Like 9 Dislike
聯賽歐霸雙料亞軍盃
全世界最出名嘅朗狗仔
坦啲英文其實有少少少難聽 贏盃隊波士氣真係好好多
https://x.com/utdplug/status/1794465958230184234?s=46&t=Fq6ej5k6H4vaNui4a-YYJw
歐霸踢多個都唔攻,加時輸12ma
同shaw一齊出緊
37驚西咩
朗狗38仲覺自己頂級水平
但連沙特聯都踢唔掂
但有堆傻閪朗狗仔幫佢含
想問下有冇link可以睇番琴晚全場比賽?
朗哥又然
佢最尾講要accelerate the progress
然後話can't keep going with these injuries

睇嚟都幾不滿個醫療部
兼且認為球會應該做野改善
今場ten hag真係贏game plan
球員200%專心防守,上半場滾到2球。
OO第一季踢正選就所有賽事入到5球
仲要有幾球係救命波黎
明奴,加拿祖怕over used ,用得太盡。
起碼尊重返個場合,問返場波,唔係係度釣魚想刷流量。
水晶宮單野應該對佢哋嚟講好大反思影響
https://x.com/stokeyyg2/status/1794446911014916099?s=46&t=Fq6ej5k6H4vaNui4a-YYJw
上面有ching話打道氣 唔關戰術球員事
青訓仲有冇多幾件升上一隊好洗好用
車狗96分踢歐協,應該超哂班
本身簽佢返黎都係預佢頂下啲盃賽或者出黎踢最尾10-15分鐘 同埋教下啲後生仔 點知今季後防傷兵多到咁 搞到變左主力
佢係唔係拎數據出黎話米路今季同飯同LV個個
定我記錯
蘇狗歐霸決賽之後都仲有人迷佢真心要驗腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞