[般奴隊長我哋愛你] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2734]

1001 回覆
25 Like 9 Dislike
尋日聽何Wayne 真係比佢up
用皇馬打鏝果套 塞多啲人去後場
打640 淨係打反擊 唔俾自己後場有好多空位
支持你撞死埋佢
自轉?
都係個句,9A呢個年紀,出黎爆炸都係預左,但好多時佢都踢得比想像中好。
龜SIR確實係證明自己啦今季,雖然唔知下季仲會唔會係度
當初以為霉到伊膠都要搵
點知成季都冇乜犯錯 穩穩陣陣
我覺得佢係我哋咁多個前鋒最有潛力嗰個
贏波都咁撚嬲
打咩道氣姐

作為職業球員 就應該有職業道德場場去盡
個個收緊十幾廿萬鎊周薪係到hea就最討厭
大碌訪問有講
塞中間 由佢左右爆 威力降低好多 真係戰術成功
第12人既力量
好彩班球員領隊仲有廉恥,都知道要為球迷而戰
咁當然,只係佢呢個陣同常規陣容係有出入,明顯係有針對部署咁解姐。
短馬一定一定係最重要既位,唔係想批評隊內其他中堅但事實短馬出到黎成條防線係定好多。
呢球咁樣湧晒上去然後斷左纜睇到好撚驚,好在最後吹左犯。
係杜古雲比守唔到
On9 原來曼城對上一次90分內輸波已經係2023年10月
作為underdog真係好開心
作客水晶宮應該全季最差,hea又唔守唔走
單對單英超都冇乜邊個守到佢
皇馬都要搵兩個mark佢啦
英超頭兩年執教接緊前朝d屎, 年年有盃, 有歐賽, 一年有頭四

得鏝多盃過我地, 計頭四都係得加埋零盃既馬撚兩年有入頭四
見光頭佬傳球閪波俾番人 嚇撚死
Btw呢球係龍仔抵讚
算守得好好架啦,成個下半場杜古上腳咁多下,10次有1,2次比人過到都無得怪,杜古入個球都係CUT IN。講真以雲比對上五場既表現,呢場預佢唔爆炸都偷笑,點知最後贏波佢貢獻好多下。
35場不敗,破左曼聯34場紀錄
哥帥話wrong plan 杜古應該正選
我覺得雲比琴日算係守死左杜古 佢入個球娜娜派膠姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞