[般奴隊長我哋愛你] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2734]

1001 回覆
25 Like 9 Dislike
聯賽都因為佢輸撚左幾場
上面有條片佢飲到係度鳩跳
好搞笑。

希望呢個盃幫隊波打返枝強心針,It's not how you start, it's how you finish

海龍如果能夠踢聯賽做到佢尋晚係埸上做既野就爭好遠。
有個專注掃波又有身型既防中係唔錯,OO就唔洗限制住咁多係後面,可以上多半格串連下同埋比佢發揮下D神來之筆。其實OO睇返成季OO都算幾入得波下,唔怪得話佢青年軍個陣踢到普巴咁,一開始上黎未企穩陣腳淨係敢係後面逗下駁下腳。
贏鏝捧盃應該留啦

稍為Full team 連鏝都守到,我覺得值得畀多一年佢

利申:季中開始反坦
佢真人好nice同好有禮貌
後費蛇年代 好難得有個領隊全部球員開到聲撐 仲要踢得勁落力勁賣命(落力還落力 廢還廢)
連續兩年有杯仔有歐戰踢
咁都炒佢嘅 肯定搵得返一個比佢好嘅領隊?
見佢好快同班後生好FRIEND
人緣幾好,麥湯又走去嘴嘴佢一啖。
我都覺得會留,不過加陣未即係將蘇B 轉正嗰次咁,又係球迷同市場marketing 主導,換咗管理層而批人真係有諗法既未換領隊囉,冇咩所謂。
有無內射?
幾撚時confirm留坦,班膠層知唔知兩個星期黎r國盃,今季邊有咁多時間坦唔知自己留唔留,邊有心機做野
Rice留個言都俾人笑
未來隊長
唔講洛迪
講返猁冇咗vvd夾硬拉費蘭度打中堅個前都係廢到仆街
但咁講就會畀人話係迷坦
差好撚遠呀
呢次拎杯 仲要贏英超冠軍鏝
蘇狗果次做過咩 兩個level
呢d班柒頭反坦話唔計
死廢中
歐聯反勝法甲霸王,同唔知幾多場連勝
續完閪撚到完季
蘇狗捧左咩盃
今日邊到仲會有波衫現貨
想印mainoo
季尾on9but醒神返
值得變返做onlinebut
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞