四條垃圾移居日本

331 回覆
172 Like 1006 Dislike
人地本身想經營
之後做唔住變自己住都唔比?
係咪諗日本人太美好,睇日劇多?
賣左就賣左,仲點會理下一手點用呀,唔係做犯法野就得啦
肯定樓主自己都無睇條片
我意思如果拎黎做生意
呢啲舊式日本溫泉旅館仲有冇market
地方太大又冇工人就係咁
你對號入座到咁幫你唔到
比著係你,你寧願賣左間嘢比人糟質,定係老婆好似stars-230咁比人糟質?
佢哋又唔係住哂咁多間房
片入面都係講住其中一兩間
同埋無工人就唔識執屋
呢個真
你話上一手想搵人接手傳承落去
佢唔去經營就仆街啫

家陣上一手收咗皮,基本上都係放間屋喺度擺
依家有人150萬港紙買咗俾兩個老人家享福都要俾連登仔咬
買完佢鍾意點咪點
又唔係你有份俾錢 又影響唔到你
喺入邊地下周圍屙屎都唔關你事啦
老闆上完MM, 可能會多左客人幫襯
睇完, 以為有咩十惡不赦
點知原業主自己啲仔女都唔肯做, 連日本阿婆都叫佢地唔好再做, 佢地一家又非常容入當地生活, 同人地既關係又好好
都唔知香港有班on9 崇日撚喺度9叫做乜春
我諗連日本人都唔明唔知呢班on9咁高要求做乜春
以前識啲日本客, 佢地先冇呢班on9咁閪煩, 食出前一丁都鐘意食港版買返去做手信
嗯,你說的都對
呢到啲港豬好嬲

個口講香港人唔好玷污日本,其實個心好羨慕
酸到咁
唔覺佢地家人對日本有咩破壞喎,人地d 鄰居都同佢地fd丫,只係覺得佢地好傻豬,和歌山本身已經鄉下地方仲要入加太,市中心都人影都冇乜幾隻啦,間野本身又唔靚個浴缸又細又舊點會有遊客住呢度,中哂伏
呢條片已經答咗你啦
https://youtu.be/QHTLR4pVitc?si=dIev_eE3uEFd3wpi

日本好多係昭和經濟高速增長年代開發嘅溫泉街都廢墟化
跟本就無生意
樓主條弱智仔
唔知以為隻港燦係呃人地間旅館
人地比完錢買自住關你撚事咩傻鳩樓主
反還反
依個家庭有咩問題?
上面啲日本匠人幾時去買返幢承傳
見到樓豬比人屌到仆街
我就放心了
成條溫泉街買啦
得一橦點承傳個溫泉呀

呢件吱吱toy乜都推個波俾cctoy
吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱
人地臨老想搵舊錢過世
買家又1.5m 買左個4000呎嘅屬於自己嘅地方
又比到一個好好嘅成長期d細路
根本就係win win win win win win 6贏
唔明有咩好屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞