四條垃圾移居日本

331 回覆
172 Like 1006 Dislike
真 勁撚細
講咗要出售,暫時居住,點解要汁咁整齊-.-
你d水平仲停係小學生咁嘅level ...
邊個出聲就係柒頭, 哦 你自認
真,睇片又唔撚睇晒
睇個開頭就屌鳩人點點點
人地都講晒咩原因會變成咁
仲有,有啲所謂好鍾意日本嗰啲分分鐘半句日文都講唔到
人地一家四口日文咁好都話人垃圾
樓豬已深潛
呢啲人去到邊都註定失敗
唯有上連登鳩up兩句就當自己好成功
有間車仔麵店疫情做唔住,賣左出去。
你會唔會要求下一手係原址一定要開返間車仔麵店
咁你仲睇? 明知係一班不學無術嘅垃圾
有一部份人係
香港片多定日本片多
和歌山真係好破落勁頹垣敗瓦
同鬼怒川並列
經營管理簽證
可能佢個牌除左做溫泉旅館重可以做其他,睇唔到謄本所以未必會有事
佢個女連廣東話都好似唔好識聽 點樣叫無融入人地文化
我都想睇返之前夜總會柒咗條片
諗起上次大阪農舍嗰單 又係呢班友
柒出國際
就係,睇完都唔知樓主屌佢地d乜
好明顯係啲行家見MM 2年就彈起 成班又勁好烚郁啲就跪
你有幾可見其他前蘋班底日日比人窮追猛打
我相信屋主都唔會怪佢哋 甚至感激佢哋出現

條片有講個舊屋主阿婆都叫佢地唔好再做, 反而呢度啲崇日on9仔唔知嘈乜9
唔通我買左間二手樓,點裝修都要經上手業主同意或意見?
其實佢地唔係backup 而係系統性咁偷MM片放B站
分分鐘搵得多過MM自己啲片

咁都有連登仔多謝 果然係終國XG人
關你撚事咩
人地明買明賣,前業主又清楚明白佢地點解佢地唔做
成家又精通日文,咁都叫唔融入?

樓主都係啱留返係中國香港做低下層賤種狗
樓主一定係終日坐係屋企怨天怨地既廢青黎
有啲所謂好鍾意日本嗰啲分分鐘半句日文都講唔到

個男人咪係

去成百次日本,又係日本搞生意四年,只係講一句 ありがとう都仲係一秒聽得出外人
條村既人可能直頭覺得佢地可憐tim,如果掉1.5M落去正常既一間屋,應該買到豪宅一樣啦,有花園有大房有埋車tim。而家入左間轉手唔到既旅館,又搞唔成民宿,個爸爸搞到要返香港搵錢,好L辛苦架。條片入面好似話佢連車都賣走埋,你可以諗到佢條數幾緊。

我覺得大家係要幫下佢手,唔係落井下石。話曬佢都係有勇氣出走既一群自己人
班友一定未比日本人撚過,乜9都日本好,你試下同日本人講錢
邊個夠你仆街呀?為鬧而鬧既垃圾賤種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞