四條垃圾移居日本

331 回覆
172 Like 1006 Dislike
咁佢啲仔女係咪日本人呀
佢哋咁不孝唔接家族生意你唔屌
明顯呢單嘢蟹撚硬 唔renovation根本無人去住
當地人根本唔會接手
得啲樓主崇日撚樣介意
業權係佢既 佢拆咗佢拎嚟種菜都得啦
又識講日文 又冇搞到其他人 有咩問題?開口埋口話人垃圾 樓主有咩成就?
佢老時走黎走去辛苦啦,又攞唔到日本居留權有冇日本生果金丫?
踩港撚將會全面進場
資本主義係咁㗎
有咩所謂
咁都有位俾連登仔依d意lai日本仔袋底?

明明人地買左
nm 員工:七百萬種生活 我既生活係瘋狂發掘日本題材出公數去日本
CCtoy永遠有班社會垃圾/人生失敗者,攞住啲所謂大道理,走去踩低香港人、抬高自己,覺得咁樣先至係啱

而講得出佢嗰番說話,好明顯佢就唔明白乜嘢叫私有產權,而私有產權正正就係現代文明社會發展嘅基石
舊貨當古董賣出去俾崇日撚珍而重之好過送去堆田區
記得仲有人喺日本做清舊居生意將啲老人屋企遺物賣出去
on 鳩 真金白銀買左 做咩唔賣得
每個人都有自己既生活方式! 人地鐘意點就點! 你理撚得人地?
唔講仲以為係租,買咗人哋做咩關你撚事呀
轉1樓1都仲得
日本人食古不化
DLLM 垃圾MM
其實間旅館好殘舊鬼怒川level
唔翻新都冇乜人想住啦,獵奇除外

前業主應該甩到手都好開心

btw見佢話溫泉浸完皮膚好滑,我淨係諗起…

日本百年溫泉細菌超標3700倍,住客「稱讚」泉質優良、黏黏滑滑
https://lih.kg/3327544
真香港人一定唔會咁
Cls 全權買咗都唔畀決定點處理,咁買嚟做咩?
以後買二手樓唔撚准裝修啦
連登班崇日撚 即場飲福島直出核廢水都得
根本win win三贏

鄉下舊屋啲碗碟擺設送去香港賣

日本人清到垃圾
香港人執到寶
轉手嗰個又有得賺
佢啲仔女最後一代,冇生十個孫已經勁保護日本環境,仲想點?
其他人關佢撚事,自己開心最重要
崇日崇到癲撚咗,由頭奶到落腳趾然後掉翻轉奶翻上去,仲喺度FF人地幾傷心,幫手接貨都要比人屌
砍掉重練都要重新搞過曬D野
一年兩三萬溫泉水都唔肯出
邊個接手 FREE都要諗下啦
真係分分鍾要丟成幾千萬Yen搞過曬D野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞