四條垃圾移居日本

331 回覆
172 Like 1006 Dislike
榮譽日本人係咪連中文都唔撚識乜撚野原業主一定好傷心

片入面咪講咗理解並尊重佢地唔開業個決定,仲要成日問侯佢地一家人,又送單車又盛

下一代又唔接手,賣唔出咪又係夷平打包送去堆填區,依家有個傻鳩香港人肯拎150萬港紙出黎接手,入面D古董又有知音人要,皆大歡喜既故仔講到香港人呃鳩匠心日本老人家咁
垃圾post
除左屋企亂啲完全無問題
屌你連登仔眼紅撚
崇日撚: 唔洗傳承 日本冇責任
啲人屌咗先都冇睇哂
雖然間唔時mm都搵錯content
依條片真係唔知有咩錯
明明已經講咗因疫情做唔住 先拎嚟做住屋
啲人仲屌條片入面咁點做旅館
日本人平時唔會當面屌人 係要識閱讀空氣
啲日本人諗乜 我地崇日撚仲清楚過佢地啦
睇左1/3, 有咩好屌? 反而覺得香港人大把選擇, 冇必要喺香港置業
老老實實呢類溫泉旅館仲有得做咩

個浴場細撚到
香港人就係咁on9
人地拎黎自住
崇日撚: 文化傳承本身係一種責任
係香港人先成日諗賺錢
睇完又唔覺有咩問題
只係覺得連登仔好酸
崇日紅衛兵不嬲係咁 唔抵得人地日文流利融入左
自己就日文剩係識五十音yamete ikuiku
冇長住過日本,去幾次旅行就當自己專家,教人日本人點點點 但又唔夠膽冇本事長住,剩係識做keyborad fighter嬲嬲豬
買左當自己屋企住有咩問題
用自己錢買黎住都要俾你屌
關你撚事咩
人哋買撚咗
又識日文
睇死樓豬都係鍵盤戰士
日文都唔識又無錢葡萄人
就算唔講價錢唔講location
見到個大浴場細到成個廁所咁,佢泉水吹到點好點好都冇意欲住
連鎖單棟嗰啲仲好過佢

仲要冇自己洗手間
垃撚圾得過樓豬,除咗第一頁之外就柒撚咗無留過言
in the meantime上手業主既仔女唔肯接黎做
咁無責任感既人一定唔係高貴既日本人

日本人有匠人精神 絕對唔會咁做
你點知佢兩個仔女唔係香港收養返黎?
樓主上水未
有人買前戶主都happy啦
樓主理解能力係咪有咩問題?
全家都講日文,d 鄰居又有交流
阿仔生日d人又會走來同佢慶祝
佢地同當地人相處得好好喎
前戶主個仔女唔肯接手 佢賣咗又有錢收
買完之後又送單車比新戶主
你憑乜撚野企喺道德高地屌人呀在港祟日撚
話佢嘥左人間旅館
不如話佢俾人水左買旅館做經營簽
係咪又係在日youtuber水佢?
MM又係製造垃圾 留言成班又係喪屍咁不停唱好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞