大家最癲試過中學做過啲咩違規嘅事?

388 回覆
53 Like 547 Dislike
大半班男仔上堂一齊打飛機
最後其他form既人知道,揚哂出去
學校叫哂家長黎,一人一個缺點,帶頭飛機師就小過
試過見遲到去食早餐,比咁岩買早餐嘅Miss撞到

佢仲同我一齊食埋早餐,食食下佢同我講「遲到食早餐真係特別好食,不過咁,我搞緊boardcast差一個男仔……你識做啦」

上堂一手摸隔咗女同學個西佢就一手幫我打飛機
儀式黎
我地last day會全級捉住體育阿Sir磨柱
有無玩埋國歌
請女同學食有我口水既魚蛋
你依家有幾多個仔女?
係學校附近屋村停車場後樓梯同班FD一齊食煙,俾差佬周到,仲懶型咁屌個差佬,最尾學校叫家長黎,每人一個缺點。
邊位師父落降咁勁
課室做愛
廁所做愛
更衣室做愛
天台做愛
後樓梯做愛
教員室做愛
小食部做愛
曾經試過有幾日放學後係班房開武鬥大會
收埋左指定參賽者既書包, 再拎鳩埋佢對鞋收埋係班房窗外冷氣機上面唔俾佢走
然後D搬晒D枱枱櫈櫈疊晒係門口度, 開始比武
係課室扑野
見過同學最癲既野就有
上堂打飛機,打完啲精仲放喺手問前面個女同學知唔知係咩黎
隔離班突然好嘈,嘈嘈下學校個鬼佬老師比人笠住個垃圾桶喺頭走出黎求救
有個老師好屎忽鬼,隔離班就走去搞佢架車,聽聞好似跳上個車頭係咁踩,踩到個車頭凹哂,之後仲自拍鳩威
食咗件實習miss
喺禮堂開緊早會
全校一千幾百人
我同女同學喺台上面扑嘢
係走廊一路行一路食煙
有無用紫色公仔去化解
就係你條仆街?
幾乎無交過功課
幾乎無準時翻過學
成年後有次入左教導所
出返黎之後從良
仲信咗耶穌
真,
果陣我果班全校帶頭搞聖誕節課室佈置,
第一年搞果陣全校由F.1 到F.7 都過黎參觀,
老師同班主任都默許無出聲,
結果第二年同級既全部都有玩佈置,
後來聽講呢個傳統傳左去其他班,
全校一到聖誕啲人就會佈置班房。

聽返我細佬講(佢後來都入左我學校),
我畢左業後,
我同另外幾個同學既朵係低年班度都傳左一輪。
D孭帽玩撚完你就走啦, 唔通真係捉你番差館咩, 懶過閪, 唔撚想收工咩.
應該係有人報驚投訴CHRISTMAS BALL太嘈, 咪走上黎搞撚搞震囉.
嗰時個學生會長好串,又成日捉學生呢樣嗰樣,做埋prefect嗰份
到考試嗰陣我哋夾埋玩鳩佢,收卷嗰陣將佢啲試卷調包,仲要寫曬啲on9嘢上去
最後佢全科0分仲要被迫辭職
火燒圖書館。同學做唔係我
上堂果時細細聲唱大長今
o na la o na la a ju o na
miss:邊個喺度唱歌?
冇人出聲
miss繼續教書
miss:邊個又唱歌?同我企喺度!
冇人出聲
miss:我唔要再聽到有人唱歌!
miss又繼續教書
miss:邊個唱歌啊?
冇人出聲
miss:係咪我得罪你哋啲咩?點解你哋要對我?
miss喊住咁走咗
最後訓導嚟大屌咗一獲,冇人有事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞