大家最癲試過中學做過啲咩違規嘅事?

388 回覆
53 Like 547 Dislike
放學攞左個同學櫃桶本書去痾屎,將啲屎來落佢本書度。放返落佢櫃桶。

但係條友唔讀書,到年尾佢都無打開過。
我中學果陣暗戀咗一個同學好耐,雖然之後聽落會好似作故咁但希望大家聽我講落去, 話說去到F.5咁啱大家都apply 咗做Librarian
每逢禮拜二四都會同佢兩個喺圖書館返早shift&放學留到6:30pm左右。
咁我梗喺趁呢個機會同佢傾吓計,一開始我都怕怕醜醜咁,慢慢傾多計先同佢越嚟越熟。
我F.2起就有留意佢,鍾意佢笑起上嚟好甜,氣質好soft,熟咗之後近距離傾偈,佢一笑我個心就卜卜條真係唔係好頂得順
大約半年後2月中有一次shift我地掛住傾計,feel到個氣氛越嚟越曖昧,唔知點解我果刻個腦bug撚曬,終於控制唔到咁錫咗落佢面珠一下,之後自己都嚇親心諗死硬今鋪玩撚完,點知佢紅都面晒 同我講"...咩原來你係咁諗我㗎?"
我見住佢:>, 慢慢將個身挨落我度,嗰刻真係覺得好似成個世界都光晒,原來可以係咁美好

通常Term頭放學後圖書館都好少人,我哋慢慢由曖昧變做日日係圖書館互摸互摷
第一次佢伸隻手入條褲摸我條野嘅時候面都紅晒,我捉住佢隻手 慢慢幫我上下上下chok,好快我就忍唔住射左喺佢隻手度,嗰陣佢不知所措望住自己隻手個樣真係好pure好true, 佢果刻個樣我直到而家都仲記得
終於有一次我緊火得滯忍唔住壓住佢個頭,頂住佢喉嚨射咗出嚟
佢冇發嬲不特止,咳咗幾下之後仲勁甜咁望住我話"衰人~就算你唔逼我你出聲我都會幫你架啦!
試問嗰嗰陣情竇初開中學雞嘅我點頂,之後每逢禮拜二四朝早上堂前我都會係圖書館氹佢幫我打/含。有時無人嘅話就將佢壓係書架度,拎條撚出嚟起勢咁磨佢下面or胸口,就算佢怕醜𢱕低頭但最後都會用好青澀嘅手勢捉住我係咁chok。佢向上眼神迷離咁望實我,我完全忍唔撚住次次都一野掹開佢條底褲仔or底衫仔射晒係入面。
搞到佢之後成日都黐住啲精上堂,個征服感真係冇得頂。
直到一次有條攔坦話喺班房聞到浸精味,講笑咁話邊個打完飛機唔洗手。嚇到我仆街縮左一縮忍唔住同佢對望左一下
去到臨近考試放學後圖書館開始多人,平時忍得就忍,始終又有老師嚟幫手都認真幾忙。但有幾次緊火得滯,佢真係好似AV劇情咁匿左喺借書counter個枱底幫我含。次次都忍唔住撳實佢個頭口爆再逼佢吞埋

嗰陣我哋其實冇點樣好好傾過大家屬於咩關係,或者未來一齊有咩打算
之後每次獨處或人少少就即刻埋牙扑,嗰陣大家屋企都有人又無錢冇勇氣出去開房,所以學校啲咩隱蔽角落我哋全部都扑過。有機會搭同一架巴士就實坐上層最後一排,少人就口爆多人就用袋遮住互摷。嗰陣真係horny到乜後果都唔諗。
後嚟我畢業後去咗外國留學,慢慢就少咗聯絡
我認衰仔返嚟冇主動搵佢,上左大學後聽返中學啲男校同學講知佢拍咗拖就再冇聯絡lu
Lunch time係學校插制打邊爐
咩情況先更衣室有運動褲
去得更衣室就係換褲上體育堂
上左大學後聽返中學啲男校同學講知佢拍咗拖就再冇聯絡lu

同frd淘寶買咗個細雪櫃 收埋喺班房搶小食部生意
第二個禮拜就被班主任發現咗 每人記咗個小過
入面啲嘢飲畀班訓導飲鳩哂
我唔想知道班警察點樣做,我想知道你同你條女點樣做
點去廁所 你stay到第晚?😂
個雪櫃仔係咪去咗教員室pantry?
唔係我本人做
但聽過有個師兄去廁所,以為佢死黨喺個廁格裡面,一嘢琴起身裝點知見到另一個平時唔講嘢 木木獨獨嘅師兄拎住個電話喺廁格到打飛機
仲要見到佢放大咗其中一個靚女師姐嘅fb icon嚟J
而最癡線嘅係張icon係兩個靚女師姐同另一個師兄嘅合照
🙆🏼‍♀️💁🏻‍♂️💁🏼‍♀️ 類似咁樣
件事一個下晝就傳到全個高form都知
連比人J個師兄都笑埋一份
最後個師兄好似因為呢壇嘢揚晒差啲自殺
有,見過,你可能係我同學
好慘 疫情冇咗幾年
留名學野
關小馬sir咩事
猜輸左出去剪miss頭髮
係咪觀塘
靜啦
lastday 當住訓導面前
happy corner咗個老師

然後 再捉住個同學 對角線越過籃球場
con國旗個條柱

lastday 最後十分鐘
比副校集體罰企
但企完十分鐘打鐘 放學

缺點都無
蠢人係咁上下
大過咗都唔會有太大改變
同班同學黎,不過每次聽都笑到仆街

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞