大家最癲試過中學做過啲咩違規嘅事?

388 回覆
53 Like 547 Dislike
2樓跳落街,扭親無斷腳
咁啱嘅 我都係
Ching好幽默
邊一項係違規
嗰時候已經知啦,不過佢死咬我態度差
過咗十幾廿年後有同學搞聚會,請咗嗰個 Miss
同個 Miss都有提呢件事(有個同學仲自爆返係佢做

個Miss話個結果係我成績真係好咗,對我嚟講都係好事嚟嘅,我哋仲互相道歉返
頭髮過眼眉
個miss知自己柒咗仲死兜咁都同佢道歉ching真心好性格
過咗咁多年, 又唔係咩深仇大恨,
讀書果陣就覺得大過好似好大獲,
依家諗翻起其實好少事,
同埋可能層主年紀大咗, 個人成熟咗, 小事唔會太計較啫,
係個miss, 起碼都成20幾歲人, 果吓錯咗就唔係再追落去要人道歉啦,
屌多2句咪算
中一時百厭
非禮 -> 警司警誡
偷野 -> 老師父母一齊當面 道歉,冇報警
玩火 -> 燒左人地架單車,冇報警,賠錢了事

xx個小過,2個大過
諗番都幾癲
點落
留名學野
乜而家中學都叫學店? 收你好多學費?
果陣條女係學生會會長 放學就前後腳入去學生會房扑野 有時扮唔小心射落佢條校裙到 等佢出返去要左遮右遮 真係幾懷念
講大話
自己:一返到學校就係醫療室瞓到放學
同學:將爛廁紙筒整濕再射上吊扇等佢飛落嚟
試過喺週會篤校長背脊
真係篤,攞羽毛球拍個抦篤佢
試過將班房個窗拍左落街,仲差啲中校長架車
我心諗
將lunch派既生果拋上上面嗰風扇 之後將個風扇開到最大 fruit ninja
有咩問題
佢覺得佢企係度我就要跑過嚟 佢當自己係咩? 你又係人 我又係人 點解我好似低你一等
玩串啲都仲得 行到埋去同佢講 我而家去睇醫生 係咁先 你企到聽日等我張假紙

應題 中學我未遲過到 因為全校最早幾係我 因為食埋早餐加抄功課 我一唔知醒就病假 都唔明點解返去獻頭
係咪我同事黎
真係好撚契弟
上堂同隔離靚仔互相含撚,一齊口爆,好青春

利申:非gay
張張凳爛咗隻腳塞落同學個書包度 佢返到屋企先知
講粗口要記缺點真係全世界最on9既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞