大家最癲試過中學做過啲咩違規嘅事?

388 回覆
53 Like 547 Dislike
課室打邊爐
踩草地
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
要罰抄 out of bound
諗起都覺得癲
講太多野,你係個腦ff就得,現實一句起兩句止先有效
more
試過見遲到去食早餐,比咁岩買早餐嘅Miss撞到

佢仲同我一齊食埋早餐,食食下佢同我講「遲到食早餐真係特別好食,不過咁,我條裙入面有啲痕……你識做啦」

我:
日日早d返去抄同學功課
佢要屌我先講 佢唔屌個樣閪就一句起兩句止
上緊堂扑野
加咗啦
boardcast
我都試過
個宗教科老師仲阻住我瞓覺搞到我起身打咗佢一鑊
但最後我畀人釘咗十字架遊行學校一周
中四中五嗰陣成日唔想上堂

周不時去社工室揾社工姑娘傾計

有日突然嚟咗個實習社工妹妹22,23歲左右

每次落去揾佢傾計都有意無意摸我

有日落到社工室 佢著低胸背心 成條波罅岀哂嚟

頭半個鐘愈傾佢個身愈埋

最後大家都忍唔住打咗15分鐘茄輪

順勢再扑埋仲要冇帶套

之後每星期都會約一兩次係社工室扑

完咗中五暑假大家就無再聯絡

諗返起都扯扯地

周xx你仲記唔記得我
我隔離位mk同學試過,因為頭髮過長日日被人朝早捉去企,但佢又唔肯剪,有一日早上佢指住訓導(差佬黃,sir佢同時係輔警)個鼻:「我~屌~你~老~母~!我屌你老母~!」佢威,竟然迫到老師都講埋粗口:「你咪繼續屌囉!」

之後,好似係佢成個星期停課,每日面壁冇得見人,雖然係咁,但呢件事喺學校之間流傳佢亦成為咗傳奇,少少似葉繼歡殺完警入冊受英雄式歡迎一樣。
睇爽報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞