知名YouTuber Hermxn Yexxg 移除所有歷屆公開試題解影片

218 回覆
20 Like 97 Dislike
返工唔為錢
盲嘅都知past papers 有版權,佢仲要做得咁揚,冇得好怨㗎喎
講真yt食view廣告食左10年月入起碼有幾十個
佢有料Yt食廣告好揾過撈補習天王啦
有冇咁多
YouTuber好似主要靠自己係片入面賣廣告
View數分既錢得好少
佢理科應該a哂
米8 真係唔高 而家00後好多高仔
5仔果D讀新聞月入都廿幾個
佢D片教人冇時限性月入幾十個一D都唔奇
現實係求考好試既學生應該佔95% 以上
唔讀數學系以上知識點無用,讀到數學系既自己又自然會深造
收廠商錢拍片賣廣告同收課金先多 靠youtube啲分紅得好少 一億views都係得幾十萬港紙 仲要自動扣美國稅先比你
不過畜生都不如嘅垃圾先會分
又唔係個個都有興趣去深究數學
對數學咁有興趣仲洗鬼走去搵補習佬補數?瘋狂煲3blue1brown好過啦

大把人淨係想DSE數學pass或者攞多粒星去報醫療科,我覺得Herman Yeung既能力係足夠應付淨係得呢種需求既學生。
同埋至少Herman Yeung啲片係免費,出面仲有大把唔係major 數學甚至major同數學完全無關既大學生(特別係醫療科嗰啲),僅僅因為自己DSE 數學考得好就收人幾百蚊一個鐘私報,又唔見有人話佢哋有問題

利申:兩科數5**但大學冇再掂過數學
1000 views 先得7蚊
5仔嗰啲片日日有新題材以量取勝
你教dse 邊有咁多貨仔,而且 prepare 都係時間
佢性格唔係咁易撈

佢就係想做補習天王 賺大錢
佢utube唔止教數架 有教bio chem physics
其他科完全冇睇過唔評論
連登仔日日追住東張西望黎睇算係黃定藍🤔
定係東張西望唔算tvb?
佢咁多年幫唔少DSE學生啦 免費仲想點
公道d講
小粉黃係打住黃既旗號做盡藍既野姐
巴打不如免費拍econ片屌打Herman yeung啦
宜家搞到好似藍人就肯免費share做善事,黃人就收埋收埋下下要收錢先肯做野
科網爆破後已經無呢枝歌仔唱
雖然但是關911咩事
我以前有拍,只係而家冇更新

免費答人問題都答咗十幾年,而家仲有答緊
我會覺得咁樣有少少似食緊有慢性毒嘅飯
填飽咗你等你唔會死
然後如果上到大學要讀數就等班prof執手尾教返啱

同埋如果最後都係死背咁其實唔係佢教都得
3B可以掹車邊入Medic
如果佢肯放低少少身段讀牙醫應該ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞