[美國狗撚識足球咩] 車路士球迷等下季討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
見佢打起左和記 搵佢教一教
轉個撚頭又有pure profit 爽呀

就嚟想放棄
好好地隊波俾美國狗搞爆
肥普帶到屎咁個個球迷想炒高層就死撐
季尾好明顯打翻起嗰form抝腰上翻頭六又炒
好似同球迷作對咁
兩三年球員走哂
細查加子係咁傳賣
俾英狗總又針得愈嚟愈離譜場場黑哨
真係好撚辛苦
自賣盤嚟隊波冇開過
依兩個月有少少𥌓光美國狗又嚟一野打爛
我都想我錯一次
睇下美國狗請到咩領隊好過肥普帶車上頭四贏盃
發覺車迷原來俾美国佬撚
下季都唔會係,只要普狗教
贏就縮點會收成
請麥堅拿教就有收成?
不如請曾昭達返嚟教
後生(35歲),冠軍經驗
癡撚線
屌你老母教到上第6仲想點
季初成班人冇撚夾過 成班新仔
玩fifa都唔撚掂啦
季初既加9同季尾進步好撚大
其它球員既進步都唔洗講
有幾多教練可以處理到咁多球員之間既問題
250, 到季尾 NJ 頭巾爭射12碼
但肥普都處理得好好 冇令件事再惡化
啱啱夾到季尾 叫做爭到歐洲賽踢
班球員仲要夾到個form出黎
冇錯 防錯係好差
但進攻 你夠膽講話唔掂咩?
杯賽輸比痢 冇辦法 班友自己唔生性 咁多機會都把握唔到
4強對鏝 你睇到場波唔係冇機會架 都係衰把握 但你唔會見到好絕望 你見到隊波其實創造左好多機會出黎 喂 大佬 個隊鏝城黎
都係衰把握 就係隊波太young 心態好易有問題
雖然冇盃拎 但係點都收貨掛

你諗下個陣熱9 賣左巴爾 一下買左7條友返黎 仲衰過之前 就諗到有d野冇得代替
而家仲要係成隊波班人換撚哂 踢到咁既成績仲想點?

屌你班美國佬仆街死啦
你係班球員會點諗?
佢地點專心踢?
終於搵到隊波on9過拜仁
呢個夏天教頭咁難請 又冇乜勁既人available 連拜都搞到咁 好想知Todd哥條list有咩人選
人都仲未請
膠層而家先開recruitment
Interview 都要幾次先啦
季尾好明顯整到套from出黎 依家又重頭黎過
拉利都有一兩個分站冠軍
有podium拎下
車有咩
車嗰input 起碼有aston martin咁勁但你當得太子爺揸冇Alonso carry
痴撚線FC
牛丸都有,仲有gimmick 啦
差啲唔記得仲有呢樣野
對車狗嚟講絕對係難能可貴嘅釋放
不嬲都覺得波牛同肥閪之間,俾盡兩個只能活一個
而家終於可以高呼一句lets fuvking goooo
welcome ted lasso
屌好似係
比左成個preseason佢
踢左四十場波先整到套form出嚟同森林般茅踢五五波
On99又要重新適應
肥普已經算聽話
仲邊有人肯嚟
季尾又咪比人屌打
仲要條撚屌好固執排鳩陣
welcome roberto de zerbi
仲要隊波係比人拆骨先, 前後球員都唔係最top既球員, 有咁既成績仲想點
你話拎住夏撚就話, 你拎住NJmm同頭巾,總入球都有第五,仲想點
後面除左cwa, 仲有邊個係勁, 勁既就變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞