[美國狗撚識足球咩] 車路士球迷等下季討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
問題係你炒前就知有咩教練係available to
我知d波係垃圾
但炒左佢走去追件英冠狗係咩意思
炒佢請沙比我幫手夾錢添啦
仆街美國狗 一瞓醒比我睇啲咁嘅嘢
做車迷 呢兩年真係慘
其實對熱狗下半場俾人屌打返
反而對維拉算打得好
對般矛就場面都輸晒俾人係咁射
炒之前你睇下個市場
屌 冇好教練available
以美國狗嘅性格 我覺得會
會唔會係般茅個八爪博士
見到有news 話考慮Thomas Frank
呢個好似好過上面果4件+迪閪比
On 9 高層唔係真係想搵英冠教練教呀
晶宮果個
快啲過嚟啦
可能已經聯絡咗一堆後生領隊
撚sir is ready
都唔係炒啦 肥普不停講叫記者ask the owner 似係開左啲盤口迫高層妥協 最後傾唔掂
迪沙比個格閪啫,好過Frank掛
鐘意護級?
請水晶宮Oliver Glasner 各位點睇
利申純睇戰績唔知佢咩戰術部署
Thomas Frank都有人J
場面係差,戰績除左最尾幾場係閪
但係最主要個問題係宜家個list真係好唔開胃
你話上年咁nagelsmann enrique poch 3揀1 3個都叫有經驗有track record都算

宜家hoeness係stuttgart一年
michal 係girona有幾年,但係得兩年係西甲
enzo 同mckenna 仲衰,頂級聯賽經驗都無
如果開個de zerbi 我真心覺得算係咁
最少都叫意甲成績ok

仲有最大問題其實係成個squad planning
以宜家個board咁買人法
個coaching team點都要有經驗或者閱歷去build 套form比堆唔同background嘅幼幼去成長
咁點都係aim 安76呢類型嘅領隊
但係宜家傳出黎d風都係話要傳控attractive football少帥
咁玩撚完啦
先唔講佢要幾耐去完善佢自己套form
佢實唔會話你比咩人佢都用到
咁跟住又會叫要買邊個邊個
然後個board又唔妥佢

個世界邊有咁多Michael edwards
個教練講個target 要有咩特點就買到個啱洗嘅返黎
就算係佢都同gopro反面啦
豬蛇 安 世三 柏度 佐 高 簡
大部份top fit年齡
揸住咁既一線人腳一季入60幾球
仲少過今季肥普
之後個季撚蛇冇左世三都入得多過佢
每次講進攻足球都有sarriball份真係r撚哂頭
唔會
因為Twitter 好多車狗都撐DZB
美國狗只會反球迷
肯定請葉士域治件英冠狗 呢個聽到個個屌

情理上睇
DZB都冇可能
因為佢係同賭王個理念唔夾炒大獲走
一朝起身竟然就走咗
肥安
冇錯,但已經睇得出個board 有幾鳩
肥普已經係聽話領隊
都放棄解約金直接走場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞