[美國狗撚識足球咩] 車路士球迷等下季討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
我諗佢哋撐普原因,係球壇上有名氣少少我哋都用過曬…

而且尾段叫做Tune 到隊波…

唔想再冒風險交比下一手…

但喺戰術層面,肥普唔算最出色嗰位…
我同你講今年 你就同我講 2 3 年前
邊撚個弱智
搵曉士繼續教你覺得鏝城會有得返生?

要重建最重要一件事係搵岩教練

肥普is not that guy
咁德甲易玩啲嘅
彼此也在捱
最小佢第一季教利華防守
無普狗咁柒仲會覺得唔駛死球教練掛
有得揀揀漢尼斯但人地唔似會show軌
係啊 冇form
個七十幾球波 全部對手烏龍黎架
林2時咪證明左垃圾黎囉
林3更加係無進步過
果時係青訓+沙利干地遺產同豬蛇大爆發先有前4
timing真係差咩?
如果你覺得炒遲咗,其實季中炒仲亂
林柏唔掂係事實,但玩到差唔多降班唔好入曬佢數…
係 你講個d timing全部都炒得 問題係過左
搵返之前d野黎講 有千萬個理由都炒得
但唔係而家
炒普就算
但係啲人選真係冇個得
Sebastian Hoeness, Michel, Kieran McKenna and Enzo Maresca

https://x.com/CFCPys/status/1792978051174723829
下季入117球
Palmer nkk nj caicedo enzo gusto petrovic 都已經肯定正選
要大執乜野
你地最懷念個個油王繼續渣旗,肥普連11月到過唔到啦

車迷同人講短視? 你依兩年先開始撐?

炒教練DNA 黎架
高度足球
撚蛇先見之明
唔會
因為係兩大坐館話事
我list數據話拜其實都係keep住個水平
係人地大爆發咋
利都係
車傳統DNA係換教練,唔啱就換,講真唔好睇到第6就係成功,喺油爸年代,前四係基本,攞第6已經叫做失敗球季。再講,連杜sir呢個歐聯功勳教頭都炒得,你肥普攞第6又算得啲咩
你話一早証明啊嘛
拎前4個陣唔見你咁講
點睇都係艾巴咸大爆發啊嘛?
你有冇睇波架
呢堆係乜水
光頭佬welcome!
波台軌好撚搞笑
最中意倒返轉啲撐

季初肥普西到咁個個屌
依家轉撐

季初都講明1+1架啦
肥普不嬲都係過渡 一係留到下年 一係依家炒
大家都唔啱咪byebye唔通又preseason先炒咩
講到軌歷史上最嬲有冇咁on9

肥普都係無乜form可言架啦
不如早啲搵人教好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞