[美國狗撚識足球咩] 車路士球迷等下季討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
我想搞防守死球部門姐
歷史嘅野我記得 我只係話唔應該依個時間炒姐
邊個都好 唔好係motta 佢個套真係會降班
宜家就係肥普唔肯妥協
無起色又咪係肥普搞既屎
而家唔搞屎,正常少少就讚
果堆友都係食屎算啦
Thomas Frank Lampard Tuchel
你同會員撚仔唔係佢地做咩撐咩?嬲到開始反定繼續撐落去?
杜就算啦
佢今季有Harry Kane 咁既前鋒
都可以可以排名低過上季差d降班既
Stuttgart
佢諗掂自己點解教聯賽同盃賽成績落差咁大
先再教啦休息下好似高普哥狗當年咁都休左成年
我撚有撐佢地咩,只係佢地有地方做得好咪讚,差咪屌
咁就叫撐?
之前佢自己已經聞到味…不停放風…
你咪撚on9啦
你認為而家呢堆人腳可以拎到英超?
全部人新夾 新埋班 仲要係全世界最大競爭既聯賽
佢點撚樣攪既屎啊?
👌
渣住Harry Kane , 列強輪流甩碌

咪一樣輸比李斯特城

收皮啦
肥普去到邊 d球員就操到傷晒
今季普狗破左車英超失球最多既一季
上季柒成咁最後10場仲要林8教都失少16球
如果真係如報道所講佢唔讚成有死球教練
咁佢又成季都改善唔到死球防守
不停地重建…

好攰…
係啊
杜曹都揸著Harry kane
請問今年德甲邊隊拎?
排鳩陣,領先死守戰術
防守時亂曬龍
守死球成日走甩人,無man mark戰術
對比被制栽、油王賣盤
今次換帥其實好少事
可以屌堆target唔掂,但撐普大可不必

俾高普收尾用幻幻拎到隻飛機盃,俾阿狗恥辱性大炒,狼隊雙殺,森林賓福般尼d垃圾波,唔記得晒
李斯特城拎冠軍個季得81分

睇分數最易比較到高低
Welcome Jurgen Klopp
我都認同係要專業化管理
但睇車啲轉會我真係睇唔出有咩專業性可言
全部極高premium又多廢人
所以話
有d軌on撚9真係冇錯
撚狗教落去 差d降撚埋班你唔講?
成隊人換撚哂你唔講?
https://x.com/chelstransfer/status/1792982941062025540?s=46&t=OqCqzECq18sf945UrWXwGw

高層話佢死球做得差,佢話返你地買唔到高佬比佢先係根源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞