[美國狗撚識足球咩] 車路士球迷等下季討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
對新教練無咩要求
淨係想要光頭佬教
唔使大數據都知光頭既教波特別勁
咁你依家講個人名出嚟係下季帶到隊波前四
撬granada嗰教頭啦
我都覺得肥普上限係前6
但係搵班英冠狗番黎又點算upgrade
唔好咁撚癲啦 寧願要班教英冠既唔要個中遊領隊
班美國狗真係有病
[官方] Pochettino離任,結束短短一年車路士生涯

雙方在英國時間周一晚上展開季尾會議,至翌日早上決定和平分手,而普帥將得到一筆可觀賠償費用。據悉雙方未能就買人決定權,球員去留問題,及專家應否插手戰術等達成共識,最終決定分道揚鑣

報道指會議氣氛和平,雙方理性地交換意見。而普帥最為不滿高層突然空降死球專家,認為其教練團隊才是真正的戰術負責人,加上一直未能解決買人話語權問題,成為分手導火線

據悉球隊希望由年青教練接手,目標包括史特加的Hoeness,基羅納的Michel,葉士域治的McKenna,及李斯特城的Maresca

值得一提的是,普帥的離任亦代表留人不果,一眾青訓球員在老闆眼中只屬財技工具,預計Gallagher, Chalobah及Broja等人勢被賣走

Thank you & Good luck Poch!! 💙🇦🇷

(Source: Matt Law)

佢反死球專家夠炒啦
佢守死球成季都閪
[官方] Pochettino離任,結束短短一年車路士生涯

雙方在英國時間周一晚上展開季尾會議,至翌日早上決定和平分手,而普帥將得到一筆可觀賠償費用。據悉雙方未能就買人決定權,球員去留問題,及專家應否插手戰術等達成共識,最終決定分道揚鑣

報道指會議氣氛和平,雙方理性地交換意見。而普帥最為不滿高層突然空降死球專家,認為其教練團隊才是真正的戰術負責人,加上一直未能解決買人話語權問題,成為分手導火線

據悉球隊希望由年青教練接手,目標包括史特加的Hoeness,基羅納的Michel,葉士域治的McKenna,及李斯特城的Maresca

值得一提的是,普帥的離任亦代表留人不果,一眾青訓球員在老闆眼中只屬財技工具,預計Gallagher, Chalobah及Broja等人勢被賣走

Thank you & Good luck Poch!! 💙🇦🇷

(Source: Matt Law)

淨係佢反死球專家夠炒啦
佢守死球成季都閪冧咁
你講啲萬中無一
德國西班牙英國夾埋都起碼60隊b隊
加埋次級聯賽分分鐘有100-200隊
到頭嚟先出得3個
坦克welcome
Granada定ginora
Girona
Todd狗唔搞閪隊波唔開心
今年好彩先前6咋
一個靠球員天才波既人邊會有穩定性可言
杜狗傷曬堆人都前4打決賽,差d cup皇馬
肥普個中場無人傷,無歐賽,右閘無rj都仲有古斯圖用
幾乎場場睇屎
降班隊又咪英冠料
同肥普車打到又咪55波
啲人選正到
急不及待想睇波了
點解唔搵沙維?
直頭弱智
啱啱先tune 順左隊波,球員開始甲熟,又雞左去
新領隊分分鐘都未識哂成隊人係嘜水就開季
Stuttgart’s Sebastian Hoeness又砌低杜拜又和到沙比又排第二
成班借將踢到西甲第3真係勁
可惜佢唔係傳最恆個個
希望白狗快d做野請左葉士域治個個
國米比人接管咗
請到細恩就好
一早講死車狗呢隊波冇撚得玩,
仲講乜撚嘢達狗沙比,
好似達狗第一季得個第8,
Todd都已經唔知炒撚柒左佢去邊度
將個即食文化推向極致冇冠軍就雞
請個冇歐戰經驗嘅
即係成隊一齊摸有歐戰嘅踢法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞