[恭喜亞軍奴] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2723]

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
暑假可以專心養傷+悼念去世親人
修夫基ABUSE
曼聯害到福哥冇歐國盃踢
仲有溝女
南閘:歧視?我有選黑人入隊喎!
唔揀咪先發制人話自己傷咗唔踢囉
係我飛你唔係你飛我
專心休息算啦
入到都無得出
Foden Kane Saka 仲有Palmer Watkins Grealish後備
邊輪到福哥
一日最衰都係坦狗
竟然唔去掘金
BLM!!!!
福哥
QUIT MU囉
投咗TOTS未
抵死啦福狗

退休啦垃圾
如果我係福哥一定會離開呢個傷心地
The Athletic 的知名轉會專家David Ornstein也證實,曼聯對奧利斯感興趣,而且球員的合同中有毀約金條款,奧利斯與水晶宮的現有合同中,規定了£6,000萬鎊的解約金,但Fabrizio Romano披露,這一毀約金條款與普通的不同,並不是對方給了錢就一定能夠買下,水晶宮對其未來仍有發言權,任何球會都不能只靠激活買斷數字來簽下奧利斯,曼聯可能用26歲的雲比薩卡作為籌碼,降低支出的轉會費,後者一直有意重返老東家水晶宮。

由於下賽季可能無緣歐戰,曼聯還需要說服奧利斯選擇本隊,因為他有其他能打歐戰甚至歐聯的潛在買家,曼聯已經聯繫過奧利斯的經理人,他對離開水晶宮持開放態度。

出生於倫敦的奧利斯從小支持曼聯,他也受到阿仙奴和車路士的青睞,但槍手已經有薩卡,而車路士去年就被法國翼鋒拒絕過,英媒稱,曼聯對簽下奧利斯有信心,打算很快採取行動,但諷刺的是,小時候奧利斯去過車路士、阿仙奴和曼城青訓,曼聯卻從未發現他。
不要走
我地冇資格阻佢!
係我曼對佢唔住在先
搵Piers Morgan訴苦囉
Game breaker 有佢隊波就break
卻老呢啲真係急流勇退
踢歐聯正選都仲係可以交到啲world class既performance出黎但決定退休

鍠狗條中場下季應該都要受下考驗
上去屌柒嫚聯吧!快!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞