[恭喜亞軍奴] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2723]

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
返唔切有walker幫佢包, 前面又有rice掩護, 專心頂高波就夠
宣明會

柒福派飯畀沙卡食
車真係我嫚難兄難弟
見我嫚咁仆街
自己都唔想過得好
輸5粒嘅時候唔炒,去到最後5連勝嘅時候再炒
派飯狗有得隨隊,PR可以唔駛反了
咁今年佢地買番當家球星華舒福幫幫手啦
同250交換我都覺得夠做
有個好似叫華舒福博士__MBE嘅user
炒呢下有啲我曼當年炒雲高爾feel
8年換7個領隊但人地都叫有英超歐聯
我地就仲講緊啲垃圾dna
換+9+
用公司email 搵工呢下真係低級錯誤
佢宜家咁九成都要等佢放埋個Garden leave
flop哂 離開鏝城個陣唔記得拎埋個腦走
d炒粉一樣咁嘔血
損失咗好多碗飯
福哥自己檢討下自己啦
下兩季爆發返上黎都仲有得踢世界盃
不過前鋒完全唔缺人
佢要keep到勁過上季先有機
佢呢種靠速度同爆發力搵食既攻擊球員,唔精進下自己既技術同埋開發新技能,當年紀越來越大,加埋累積既傷患,速度同爆發力只會越嚟越差,當佢比哂位佢跑都跑唔贏啲防守球員就係佢離開主流足球聯賽既時候
佢而家既速度已經慢左
佢個背傷睇黎斷唔到尾搞到佢已經爆唔起
要留返d力嚟un肥婆
佢無咗速度既話相信佢之會踢得越嚟越差,已經開始覺得佢踢得差態度唔係主要原因,係因為佢身體機能真係差咗,速度同爆發力都差咗,比哂盒佢同人鬥走都走唔贏人,更加唔好講過人
仲要張新約先剛剛開始行
佢而家既速度已經慢左
佢個背傷睇黎斷唔到尾搞到佢已經爆唔起
佢無咗速度既話相信佢之會踢得越嚟越差,已經開始覺得佢踢得差態度唔係主要原因,係因為佢身體機能真係差咗,速度同爆發力都差咗,比哂位佢同人鬥走都走唔贏人,更加唔好講過人
仲要張新約先剛剛開始行
拉狗自己攞黎
一早叫佢練下個腦
so9 果陣淨係識衝, 以為淨係反擊就work, 一破密集就企左係度
講真個背傷搞到咁佢自己攞黎
上屆歐國盃全部人都知佢背傷要做手術要休息
條友死都要踢埋歐國盃 搞到傷得仲嚴重左
好啦 今屆連入選都冇得入
無爆發力唔代表唔洗跟上跟落
與其30歲未夠就講退化,不如檢討下條撚樣咩態度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞