[恭喜亞軍奴] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2723]

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
憑我派飯善舉
都係嗰句:撚有人肯接咩
mctom 今季差d 做埋球隊神射手,咁都唔計
係唔係炒坦換RDZ
可唔可以用派飯一換一滅拖麻返來
呢到屌到福咁都有人支持佢入選
冇得用歐國盃黎睇版 邊有買家
X班福fans好嬲好嬲
話要支持英撚小組出局
仲要依家英撚係大熱門,對手好大機會會縮後踢,柒福既特點同長處根本就唔會發揮到出黎,更何況佢既所謂長處其他入選咗既邊路攻擊球員一樣做到佢做既嘢,但相反人哋做到既嘢柒福就未必做到
有咩長處同特點
福今年連速度都無埋
講加速哥頓都快過佢
佢既長處咪就係速度同爆發力,有頂級走身後既觸覺
但今季佢呢兩樣嘢都消失埋
佢今季D OFFSIDE多撚到
https://x.com/acee21__/status/1725847288646426667?s=46&t=93_xb9z32j28utCyrk4gnA

https://x.com/maxxblaq/status/1783567455979241747?s=46&t=93_xb9z32j28utCyrk4gnA

https://x.com/vinijrg/status/1779433343970382314?s=46&t=93_xb9z32j28utCyrk4gnA

外國班迷福黨用佢國家隊既入球紀錄黎死撐,仲用加利殊都入選依個POINT黎做擋箭牌,又唔諗上次對MALTA同高雲地利比佢踢正選踢成點樣,成班都係度盲撐先養到派飯成隻巨嬰咁
兩邊都輸我冇問題嫁
變返早幾年既柒福咁,係邊路都可以睇錯條(定無睇?)條越位線offside
人哋加利殊係打對手擺low block時破密集點都有用過柒福下話
加利殊D COOL波係國家隊不知幾好用,選福貪佢衝入人堆咩
薯做工兵 單對單 控球在腳 控制節奏係世界級 勁佢幾多倍
所以話福而家咁係曼聯+英媒+盲迷縱出黎
當然福本身都有責任
人哋有小範圍盤扭能力,又hold到波。
柒福無空間比佢跑就廢咗武功
英撚姜濤
真心無咩所謂
最鍾意睇英撚大熱收皮
南閘收埋皮更佳
鬼唔望佢快d出局快d放暑假好過
要爆破今季仲有GORDAN,甚至EZE,仲要人地細範圍扭波技術好過柒福咁多
派飯狗:我識炒12m送英撚返屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞