[恭喜亞軍奴] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2723]

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
我記得上季經歷完蘭蛇後好多人都話預期6-8位都收貨
點知佢第一季谷到上第3(當然關猁熱車失準事)
而家個個gel左個頭就唔止咁低要求了
Σ( ° △ °|||)︴
如果上季第八, 今季前四+杯仔

我諗大家開心好多
上季開季頭兩場已經比咗心理準備大家,點知有驚喜,如果上季成績係今季嘅成績我覺得都唔會炒,起碼比多季時間佢,今季冇成績先會炒,而家尷尬嘅係上季有好成績,今季傷咁多人,高層又轉緊莊,所以似會比多半季時間佢,下季嘅上半季睇成績或場面先決定前途
比多季啦
唔想再loop炒人
佢都係淨翻一季時間啫,下季又踢到碌柒咁咪唔續約
上季開頭買左幾個人咋wo, 連casemiro 狗都未黎
第二季連埋租已經十幾個人 點會用同一標準去評

無話一定要炒, 但把尺根本同第一季唔一樣

所以我覺得佢第一季點都應該搵返1/3-1/4場次嚟練返自己想踢嘅波好過全程功利足球
做好期望管理先
坦唔止睇小左英超嘅水平
佢最重要睇小左我嫚係球壇嘅注目度
個人覺得請得坦狗, 就係想睇佢教到阿積士個form
所謂6-8名都ok 係基於佢要教到有野睇
控傳又好, 逼搶又好, 鳩猜又好

今季失望既係個唔知乜野既transition 踢出黎完全無內容, 連process 都見唔到

個別球員唔係無進步既, 例如dalot
但同個form 有幾多關係

留多季ok, 都無咩人選
坦代表:買人唔關坦事,係代表高層無能

坦:唔夠資源
最垃圾就係占狗
比著以前格狗木狗仲渣緊旗一早球迷陣炒咗坦
占狗同坦狗都躝
踢過猁 鏝
送比我都唔要
咁要搵牙朗搭路搵PIERS MORGAN
本身都最少要入一左一右兩個後生中堅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞