[恭喜亞軍奴] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2723]

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
佢食腦喎
就算冇歐賽減薪每個禮拜都仲有成2x萬袋
躺平等完約夠過世喇
請beckham 個PR以為有用
但自己個態度差過beckham 十萬倍
點同咸爺比 福狗弱智真係唔係扮
肥普教熱狗鳩足咁多年你拎坦比?
呢度庇護工場黎
啱曬佢
肥普教熱狗都叫鳩?
嗰幾年既熱狗應該近十年最強熱狗

人哋Kane / Son / top fit 艾歷臣 / top fit Ali
碧咸40幾歲返黎踢元老賽, d 斬波都下下準

福狗個波底如果 40幾歲返黎, 衰過街場阿伯
宜家都踢唔掂仲講40
咩杯都無都唔鳩
肥普入歐聯final嗰場真係歷史上最撚鳩悶既一場閪波
本來諗住踢埋最後一場足總杯先講吓今季感受&下季組軍想法

不過既然修夫基俾位上(仲要係超靚位),就梗係順勢將福哥打番落嚟喇

我哋重新打造另外icon喇,我心目中呢pair人選兩個都係青訓,其中1個仲係黑人,爭在未派飯(但大把機會做慈善),而且我信只要繼續喺坦蛇麾下,踢中場的佢會越來越重要;另外嗰位就初生之犢,夠串又死衝爛衝,雖然今季好鬼獨食,但左翼位俾佢開到竅就真係似下半個C朗(當然仲爭十萬八千里)。
至於福哥,佢如果肯面對現實之後努力番喺球場上,咁都叫無咁蝕(就算佢直到完約嗰陣都有上季咁的表現,其實都唔值依家嗰薪酬)。就算佢玩PR,我哋都係有黑人青訓&踢法侵略性同勤力都高唔止一倍的新icon。
唔好害左oo
果場死出返傷好無態既kane
反而收起幫佢入決賽既lucas
博炒
🚨 Dan Ashworth believes his departure from Newcastle gives him grounds to argue the gardening leave is null and void as things were not handled correctly before his departure.

In effect, his argument ahead of arbitration is that he was not asked to formally write down his resignation by chief executive Darren Ealesand should not have been placed on gardening leave until he did so. He will therefore argue he was removed from his position rather than asking to step down.
但佢放料出黎咪仲ON9
如果我曼軍醫一早知佢背傷情況,球會方面應該狠心d舊年暑假一鳩80m賣出去 (人情味還人情味,呢個係對球會持續營運既最好方法,鍠一定會咁做)

不過呢度有名你叫球壇迪士尼,同埋我嫚d軍醫咁撚垃圾
柒左唯有死撐
我曼D軍醫廢撚到D人傷左係要自己飛去睇醫生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞