覺唔覺去戲院偷帶野食野飲同乞兒無分別

254 回覆
69 Like 1754 Dislike
戲院啲嘢好難食
清潔呢,坐位舒適度呢
乞衣係指個人係靠行乞搵食

樓主所講嘅乞衣=冇俾足錢而偷帶野
我買過吉野家同燒味飯
清潔呢,坐位舒適度呢
你咁撚正義去屌啲鄉黑未

係油尖旺霸撚哂啲咪錶

咁唔忍得唔出去屌差佬屌政府?

屌埋啲戲院食野公唔公平啲女人野

典型欺善怕惡嘅垃圾
無屌大獲野就可以屌細獲野?
師兄有冇繼續幫呀mo 狙擊viu ,咁得閒係到回po
咪撚講咁多廢話啦 我係鍾意帶野食入戲院呀

你吹咩? 夠薑咪睇睇下戲去搵職員入場舉報囉

麻撚柒煩 一陣我驚你俾全場屌9你阻住哂咋
係歐洲睇戲問門口個staff洗唔洗擺低杯野飲係門口,staff話可以隨便帶入場,然後前兩排d鬼佬帶咗桶kfc入去食
奴性要幾重先會認為要買戲院指定食物係正確
死仆街
DLLM
戲院就唔應該食野
食爆谷食到chop chop聲
我喊都比你chop到煩

仲有 睇戲咪撚睇電話
個moon 光到閃光彈咁
你咁忙 㖒乜撚嘢戲
呢d行為咪同以前食薩利亞唔俾錢但出去拎氣水一樣
自以為小聰明實際上只係人地職員廢事出聲/唔想理 只可以講係肉酸囉人大左就自然唔想做呢d偷雞摸狗既野
有陣時睇戲想食啲嘢 唔係話冇錢買爆谷
只係文戲多戲食爆谷有聲都幾影響人
所以先買其他嘢食靜靜地食 eg麵包薯條
開場前處理好開包裝袋啲聲就可以
係囉 酒吧一支v仔700蚊 我自己帶過去飲仲抵
$80 combo 全場得1/4買 vs $50 半個戲院都買
數係唔係咁計?
同意. 冇錢俾或者嫌貴 你可以選擇唔食架. 低文化質素嘅人先至會犯規做呢啲乞衣野.
唔信
唔會唔公平呀 你都可以揀帶野入場
不過你想支持戲院 咁自己選擇
唔合理 但香港不嬲都係保障資本家嘅地方
去舊戲院真係可以咁做

當然唔好當正係現場買爆谷
食完個位一地都係,咁就好難怪人捉得緊
你做人都好on9
燒味飯以前都偶然見到
清潔呢

到時全場老鼠曱甴
呢個問題一樣
汽水爆谷熱狗就唔會整到周圍污糟?
問題只係你食嗰份野食包唔包埋清潔費

有人偷偷帶嘢食入場除左貴之外
亦都唔一定啱所有人口味

所以拎埋入去食冇問題,但麻煩自己醒目啲
你張戲飛唔包清潔費,食嘢就唔好下巴穿窿
食到一地都係,完場拎返走你個外賣盒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞