[東決守門員] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (19)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
公海係點樣得出
「我哋喺西岸就要打play in 」
呢個結論?
唔打針呢下係Respect,人有選擇
其他就好撚憎佢
唔好再糾纏呢啲野度啦 分析下隊波同對手好過啦 人地日日講唔通又日日反駁 唔好搞到自己都好似怨婦咁

不過我覺得後備要有奇兵先掂
對Kornet PP Hauser 冇乜信心
真 睇左咁多年波就知唔洗為隊波覺得不值而同佢地認真討論
得閒搵下佢地d 邏輯謬誤 鬧下交過下日神就得
你講得岩 佢地會無視你
加上對家D球員又唔係我哋整傷
打牛分分鐘輸後備
牛呢3場close game 都做到10人輪替
反觀塞係琴日G3先肯出挑文OB
Hauser 3分跌得好勁
仲要wide open都唔入 琴日仲有球air
你唔係真係以為溜馬同木狼在同一級別掛
得啦,知道牛仔好撚勁啦
我意思是對小牛係塞今次季後賽最大考驗
過到就冠軍
其實依一句都幾廢
KP聽日都唔出
Regular season
溜打牛2仗全勝
溜打狼2仗全敗
其實金塊木狼同小牛三隊
我最驚就係金塊同木狼
無睇唔起小牛
但對佢地champ到既機會高小小
公海已經有人用大腸做例子
專心做Underdog
塞狗嬴champ 莊家做緊1.4-1.5倍, 明顯大熱到仆街, 咁都有得做underdog?
莊家同波迷好明顯唔同世界

East 做乜都係easy mode
評波要睇match up既

木狼打得贏冠軍但比人領先3:0 唔通代表牛仔可以炒到金塊咩

仲有人講緊溜要打ny打7場所以廢 根本連球隊競技既相性關係都唔知

冇錯牛仔d77 kyrie係勁 但我見到而家呢度吹風講到牛仔實守到jays咁我覺得幾好笑 唔講以為塞次次打牛仔jays都柒到仆街咁

呢度唔係公海 我都唔怕講 唔係gel定先
而我想講牛仔絶對唔比打okc Denver wolves難 當然輸自己既點都有得輸 但講成下風既就算罷啦 64勝東一打50勝西5

唔計Kyrie 兩邊大賽經驗差幾遠自己諗
塞勁啲 全聯盟第一
西岸啲第一二三四全部都無撚用
我塞final準備屠牛
點解呢?
通常主場先用得多人
加上獨有人傷出
正常發揮到8個夠
po突然冇晒貨
Let’s go Legoat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞