[東決守門員] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (19)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
都咁多年前了
施主,放過人地即係放過自己
覺得牛都未必守得住塞
但如果最尾比分緊
牛雙核好似關鍵時刻穩啲
佢唔退休都真係做唔到
有Gafford 同Lively 唔怕內線隊啦
我覺得牛仔反而怕5 Out
OKC 大把3分機會,但成班唔敢射

木狼所謂既防守勁,但根本無人對到位
呢方面我地有既外線防守資源多好多

當然好難守死Luka,佛亦會被拉出黎打
但我地都可以捉Luka 出黎打,消耗佢體力
呢點係牛仔之前對果3隊做唔到既野
希望JB 打撚到佢腳軟

最完美既劇本係外圍話過就過 打到gafford lively 疲於奔命 foul trouble
關鍵時間都唔係睇雙J,係睇小白,KP同假期哥
呢樣真,Irving 佢神仙太勁,對面AE後生仔守到要吸oxygen,唔好浪費心機
不如守死Luka,同埋佢脾氣偏差,死一支槍先都好
其他綠葉就正常守
睇到木狼啲Spacing 就頭痛
唔係話華仔廢,但禁區全部都係人
打鬼咩
唔會話gobear 廢架 佢防守好大頁獻 (好似係)
最應該屌係城城 有乜理由Zubac可以食到佢地個底 佢就食唔到 3分又唔入
踩會徽
舉中指
點解要原諒?
城城唔算係low post 殺器吧?
我會屌go bear 佢作為進攻真係大負累
有佢 kat 無位入低位(low post fadeaway 佢又唔叻),結果係配合佢性格比城城沉迷外線

咁內線比Go bear 做roll man 又牛油手 狼分波又做唔到吃餅lob 真係打少個人咁
老實講仲衰過Capela
守波好少少都不足而解決狼既spacing 問題
小牛個第5完全唔似第5
西岸列強實力接近,小牛同第6嘅太陽勝場分別係50同49,頭3隊57勝同56勝,勝差少到係實力相當嘅範圍

季後賽由0開始打過,一圈圈分出勝負,邊隊贏都唔出奇
相信波士頓仍然係偽大熱球隊

雙核質素決定高低
西強東弱!
假期小白carry!
雙J choke!
唔應該拎KP同人哋d真主將相提並論!
做乜咁激動
追咗好多個公海post
大概都係呢d論調
仲有希望榮狗復仇
波士頓球迷欠佢d 乜?
開季承諾續約 季中locker room問題公開屌隊友+搵foj 道歉落面
季尾playoff 打鹿最後幾場打撚到屎咁連對面d 後備都打唔入
轉會之後比人踢爆一早約咗kd 去網
返塞主場玩埋d 神佛嘢燒鼠尾草
疫情開放返比fans 之後特登踩lucky 羞辱球隊
仲要次次返塞主場都陰d 陰d spin
話塞迷種族歧視/ 因為一直贏佢所以boo
根本就唔撚關事 咁多年嚟有邊個舊將返主場係會難睇到咁?
點解係得你一個就知咩事
我最唔明係
點解
我哋贏close game : pacers廢
Mav贏close game : d77 + 榮狗勁
出面d人好撚respect佢唔打針喎
On99
因為pacers明顯真係未到一線球隊
咁唔通Wolves 又一線?
早幾日明明吹奏緊ANT係新MJ架喎
冇冠講乜都冇用
又好似要喎
仆街幫死對頭祈禱?

忍耐下

大不了咪又縮返入老母個閪度

反正我哋係反派 做乜撚都係錯
其實我塞打小牛嘅策略不嬲都係咁
逼doncic irving 單打 可以俾佢哋攞40分但角色球員唔可以起q
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞