[東決守門員] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (19)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
我估你屌緊我 (我見你講主流話悶)
我意思就係
依家套天賦波找弱點單打戰術放眼成個聯盟都無乜邊隊可以係match up上抗衡
塞場場都係咁打 無論領先定落後
塞都係咁堅持呢套版斧 有一半起手都係三分
其實係winning formula
所以場場都係常規賽節奏
呢樣野對我黎講真係悶 感受唔到playoff 博奕

我都ff過 如果塞入到finals 都可以呢個節奏打撚死牛/狼 咁塞真係好撚勁
塞對金塊同齊陣大飛係睇低d
狼牛就大家都有機會
我就寧願悶悶地贏,a win is a win
希望出嚟搵下狀態,我寧願打多場
廢事一嚟就Final,適應唔到
齊陣大飛唔討論啦
easy path同lucky because of injuries真係得啖笑
公海同d haters 真係好核突,chur 住其他隊d 傷兵想到幾時

見fb d suggestions 係咁show 外國d pages 講Celtics 幾好運幾唔值咁,搞到佢哋勝之不武咁
比你投含金量最低又點
反正最緊要拎到冠軍
大飛如果去到Final,都唔會齊陣
上年字母有傷,我地TimeLord 有傷
Brogdon 有傷,譚仔G7 又傷
意粉直頭一開始就賽季報銷

Hater 有無平反下熱水東冠含金量
咪淨係掛住笑鳩我地
所以注定做反派,唔洗理佢地
Finals先出
可能未咁快Final呢
認同呀,拎到冠理得你點講,總有人眼紅
純粹覺得KP個status連doubtful同questionable都冇 有d concern
覺得無事,純粹3-0廢事俾佢出,希望唔係燈
假期哥出唔到?
上場都係questionable 病住打
唯有當佢打regular幫佛留力
睇嚟準備打牛了
說好既金塊木狼邊隊贏邊隊總冠軍
結果比人3-0
竟然打牛今次真係只許成功
準備公海我塞無限地底泥
幾時都係地底泥咖啦
決鬥啦榮狗!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞