[東決守門員] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (19)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
印象流行先講經咩
雖然雙J成日choke
打25榮
兩邊都4:0咖話 要成個禮拜先有波睇
大家好
想請問一下殺榮大會係唔係呢到報名
仲有無early bird 優惠
希望打決賽唔手軟
算啦兄弟 公海啲人再講呢樣我已樣冇感覺 反正都係拎唔到野講就會講

你叫佢地讚brown Tatum好波就冇可能
佢地有人話溜馬進攻第一係垃圾隊 琴日comeback最後幾分鐘攻守都咁精彩 又偷波又關鍵3又顏樽 都可以話悶過對面好多 好撚soft 因為對面球球tough shot喎…

今年就算幾低含金量 要知道JT JB冠到第一次先會有第二 三四…次 一次都冇 就繼續比人hate到有下個機會為止

nba一季打82場 控制傷患係實力一部份
上面有人貼左2017開始我地年年點傷人法啦 有運氣唔好亦有管理唔好 到今年係人地傷多過自己傷 唔洗理乜勝之不武論 唔係你死就我亡 下次到呢邊大傷 hater會可憐你幫你講說話?

上年Tatum g7傷 班仆街都係話你自己柒要打g7姐 抵死啦 又賴呢樣嗰樣
艇唔係傷左KAWI牛ROUND 1未必過到啦........
如果今年真係冠到
你係咪要改名19
講clutch 小牛嗰兩個可能係全NBA最clutch
點算呢
如果晉級好大機會打榮狗
雖然當年sweep過佢
其實小牛都幾underrated 唔睇得少
態度正確咩都唔洗理,冠軍先係一切
幫猢祈禱
夠賤
但我欣賞
回頭望返 Grant Williams咁大影響力
冠到之後仲係呢個名當佢爆閘?
隨時歡迎你回來
都有人話我地打唔贏ki kd既

不過唔反駁你住 一齊睇決賽點啦 係好睇既
幫你留左個位
私怨先放埋一邊
此榮不殺非君子
交易限期後,全nba最強球隊
我小牛唯一怕5 out
守唔守到一件事
覺得塞進攻火力 應該可以抗衡到先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞