明明何伯仔女最撚貪心 點解可以俾網民調撚轉黎講???

136 回覆
25 Like 418 Dislike
爭產嘅嘢都係先下手為強,人哋仔女等咗幾十年,對個家有功有勞,你條大陸婆幾個月就想搶晒人啲嘢,好在個細女醒目,唔係就乜都無晒,最後仲要幫何伯埋單
咁一單還一單,你將上一個家庭嘅資產分晒,你咪再去追求你嘅真愛,無人會阻你
d錢就係何伯既 分咩啊??
有規矩父母一定要分身家俾仔女???
2.網民話真愛得番4200蚊都可以繼續愛,咁你班冚家鏟仔女唔可以等佢俾人呃曬啲錢之後繼續盡孝???

屌你打完依句自己有冇笑啊
你問我點知呃唔呃咁你第2點講乜野
你老母可能當年俾人呃先有你隻油瓶仔
但係我老母無喎
屌你,賓妹都得啦,是但搵件北姑搞下,又靚又後生,使搵件咁豬既43???何伯比盡你一星期出一獲好味,都係萬令蚊消費咋,你係咪戇鳩架
你話無呃 我覺得有呃 有咩問題
河馬反駁隊
問題唔係你到 係你老豆老母到
其實係
條大陸婆技不如人,輸撚咗博同情,收皮啦
你老豆銀行 剩幾千萬 識到個大陸女人 1個月結婚
你條撚樣 記得唔好出聲 唔好轉走
做任何野 你都仆街冚家產
生仔無屎忽
我老豆咁醒 點會同我開聯名戶口
可能係你老母度呢
你都唔好撚提你老豆 比你新老母
拎返幾百萬去投資呀 柒頭
即係你係我契弟定你死咗老豆老母?
啲錢係何家,原配何太和仔女都有份,法律上何伯和細女聯名,是但一個都拿到錢,在情在理都合法合規
倒轉諗: 個仔識左個女人幾個月買左30萬禮物比佢, 仲結埋婚.
個仔冇做野, 只靠收息過活. 之後仲話要拎100萬比個女人做生意.
最後個老豆轉走晒D 錢, 驚個女人呃個仔D 錢, 係咪又比人話貪心?
撐河馬而唔開自己名嘅一律當假膠
其實認同何伯嗰啲人,佢自己都係老坑,身邊又係有個大陸女人溝緊,所以咁有同感,大聲話啲錢係我,我鍾意比人呃吹咩,到佢比人呃晒啲錢,女人又走埋就會後悔
你老味竟然用大劉甘比唻同河伯河馬比較?!
你老母個臭閪真係俾狗屌先生到你咁撚智障。。。
仲有, 河伯河馬有理據嘅咪搵律師告尻啲仔女囉, 有乜嘢唔該法律解決。。。
你老母咪我sp囉
俾我屌死咗啦
你留番你老豆4萬5燒俾你老母啦
冇犯法 不過冇咩孝心冇咩道德啫
陸大狀都話告到架(不過何伯要死咗先可以)
如果要河伯死咗先有得告的話就麻煩阿河馬幫幫手啦。。。
係的話又要入定啲花生。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞