明明何伯仔女最撚貪心 點解可以俾網民調撚轉黎講???

136 回覆
25 Like 418 Dislike
所以按比例黎計 就證明甘比唔貪錢???
要用何伯類比大劉黎計
新何太用50蚊先冇問題

夠鐘開工搵錢啦 傻閪
sorry 我老豆有錢過何伯好多
點解唔敢接受東張採訪???
講到咁撚清白 就去捐啦
一捐肯定清一色同情子女
咁有幾多係何伯既 還錢啦
見個topic 靜少少
又想炒返熱 等TBB 可以播多一星期?
咁多垃圾同呢條垃圾討論4頁
又係啲「啲錢係老豆嘅 咁佢俾人呃晒/點用都係佢嘅事」嘅道理
算吧啦
我唔排除個世界真係會有人睇住親人死
你地咪繼續逼害老人囉 支持何伯寫血書去跳樓
以死控訴反骨仔女 洗自己錢 冇問人拎冇問人借都搞到咁 仲“親愛的父親 你幾時死”
咪睇下到時點判
你搞錯對象,我哋頂多係想睇河馬條落嚟
應該按比例比返錢何伯,然後等佢比人呃曬d 錢自己拎綜援。

但係唔好旨意仔女接濟。

我唔信幾百萬全部都係何伯自己賺返來
你老母問你拎家用都係幫你管理
驚你俾人呃 你應該一出糧就成份上繳
一世都同老豆老母同住 應該佢地對你既感情好
問我拎家用
你都識講啦 問呀 傻仔
我可以唔俾 點樣幫我管理

佢拎到我成份糧你再講啦 戇鳩
所以咪話何伯唔夠你醒囉
俾個臭閪細女呃曬d錢
係自己個戶口度拎錢啫
呃乜春啫
Anyway 啦
我唔會話何伯錯 亦唔會話佢d仔女岩
只不過發生係自己身上既話
我諗大部分人都會做同樣既野
有良心既咪會每個月比返d錢個老豆

相信大家都唔係聖人,眼見幾百萬大陸女人拿哂都冇所謂
咁都多個傻西出黎認頭 又可以撚多隻狗
咁人地既事關你撚事咩
得喇 收皮啦 臭閪想呃錢死遠啲啦
根本個原罪係阿伯再婚 多個人分家產 完全唔關個女人事

個女人 20歲又好 40歲又好 老過個阿伯又好 結果都係一樣 班仔女一心諗住阿伯應該安心等死 唔好搞咁多節外生枝既野
咪就係個大陸女人太明顯囉
Facebook睇埋佢抖陰啲片更加confirm
樓主冇撚腦
450萬應該用嚟買樓比何伯住
你真係戇鳩仔來,大劉同何伯比。

一,照顧,煲湯,搞嘢,大把女人做到,你揀件識左個令月既,又豬又肥又唔純正粵語既?仲要登堂入室?玩下無人怪你,你玩到登堂入室,照下鏡先啦,鍾意你夠老咩。

二,由啲廢老呃哂錢衰哂賴哂野,先來求你可憐佢照顧佢?你到時又咪自己羅苦來身。唔睇佢又不孝,睇佢又係佢自己衰戇鳩?

仲有討論空間???
樓豬已經自打嘴巴啦
第2點其實心入面都認同個個大陸女人想呃錢
只係唔順氣人地班仔女咁醒提早拎晒出黎
想睇人仆街唔過得世渣話
照顧,煲湯 大把

你搵到先同我講啦
你點知呃定唔呃??愛情有得分對錯?
當年你老豆冇呃你老母點會有你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞