明明何伯仔女最撚貪心 點解可以俾網民調撚轉黎講???

136 回覆
25 Like 418 Dislike
1.人地用自己錢送30幾萬結婚禮物有咩問題??

2.網民話真愛得番4200蚊都可以繼續愛,咁你班冚家鏟仔女唔可以等佢俾人呃曬啲錢之後繼續盡孝???講到尾咪又係個老豆有錢先陪下佢 老豆冇錢 個個都係仔養仔架啦

3.大劉甘比咪又係咁 甘比係全香港No.1 Hermes VVVIP添

何伯最蠢係同個傻閪細女聯名 俾仔女呃曬啲錢
臨老過唔到世 搞到上曬電視 飽受成班憎人富貴厭人貧既大種乞衣去評頭品足

還錢啦 你班打靶 我相信老何太在天之靈都想何伯好好安享晚年
河馬你好
甘比係中國人?
何伯到咁既年紀都係想搵人陪下姐 D錢有冇比人呃有咩所謂 反正帶唔入棺材 佢D仔女正仆街尼
仔女要貪做乜要等九年?
連登仔都未有耐自己出嚟搵錢,到第時佢哋真係自己出嚟搵錢儲錢使錢就明俾人棟咗幾百萬既感受,仲要係親女
甘比邊度人??
因為冇人爭產 而家有競爭對手咪先下手為強囉
試下一開波何伯冇錢 仲有冇仔女會陪佢9年
你老豆老豆剩左幾多比你
真 後生仔俾女呃 最多咪認清事實 重新搵過錢

何伯食鹽多過在座各位食米 人地自己錢
仲接受訪問 對答如流 精神冇問題
仲識收埋自己食 醒過唔少後生仔
老豆有7個單位 10幾年前已經分咗一個俾我
將來淨低既 佢鐘意洗曬佢 捐曬佢都唔關我事
何太肉酸得滯,包括個樣同食相同佢係大陸人,仲要攞埋公屋。作為香港人的感覺一定對佢反感。

但作為仔女,如果筆錢真係老豆搵,根本無資格理佢點用,買古董玩女人攞去賭,只要佢唔會問你攞,你地根本無資格咁攞哂人地一生人的辛勞成果。
難得有正當理由,當然打鐵趁熱有人孭罵名
如果而家2老分手,估下仔女仲肯唔肯俾番全數何伯
分晒仲肯嘔番晒出黎,難囉,已經係咁多房人
比人呃哂d錢之後咪又係東張西望投訴話d仔女唔接濟佢
咁發生左未,而家事實係d仔女偷哂佢450萬,佢仔亦唔比佢番屋企
憎鳩何太係一回事 玩鳩死自己老豆又係另一回事
就算唔娶大陸婆 娶個香港單親既
班打靶仔女都係一樣會咁 根本最貪錢係班仔女

450萬話多唔多 話少唔少 多個人同佢地分點會唔驚啊 成班都廢人 淨係吼住老豆棺材本
廢左d 我老豆有27個單位 我拎都無拎過 拎既都係垃圾
成班打靶應該出街撞車死
老豆辛苦40-50年 老婆又早死
雖然話同住 去旅行
但係何伯都需要私人空間架嘛
而且勁過啲後生仔
收埋自己食有咩問題先

好多人話同住=關心
不如出去訪問下班窮閪公屋仔啦
我諗8成以上有條件有能力都寧願搬出去啦
同佢老味住咩
一個老人家,點樣可以送30幾萬結婚禮物,再加450萬現金而住公屋?
當中一定攪到D仔女啦吓話
本來好地地,但臨老先攪個大陸婆埋身?
人地明刀明槍嚟呃錢
我做仔女嘅都會轉走晒啲錢
咁做人仔女 老豆供書教學養你地咁大
冇錢就唔可以接濟????

咁你地做仔女咪又係因為錢 講錢
大劉觀察咗甘比十幾年先俾個名分佢
你拎唔拎關我鳩事 我老豆係我不知情情況下轉名俾我做結婚禮物 我從來冇主動索取過
叻啦叻啦
超過65歲 就算有4億5000萬 都可以住公屋

係你覺得“好地地” 好明顯人地唔覺
先去溝條肥婆番黎自己食

“明刀明槍”???何伯自己同意
而且做生意唔係包賺 預咗輸wor
要呃錢邊洗結婚啊???分分鐘離婚何伯搞分戶仲要屈埋一齊同住何太仲煩啦

所以你咪打靶囉 最後都係貪錢
唔去關心老人家需求 淨係顧住啲錢
早啲出街撞車死啦柒頭
一年都洗唔止450萬啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞