明明何伯仔女最撚貪心 點解可以俾網民調撚轉黎講???

136 回覆
25 Like 418 Dislike
之前又話有d係仔女家用,同埋個媽死慳死抵儲返黎
咁又唔好講到何太無付出咁
你肯比個阿伯搞?
何馬係咪衰心急?
其實忍到六月先開口咪win
叫仔女上東張對質啦 電話都唔敢聽啦
成班乞衣

希望何伯upload無碼仔女相
等我地幫你取回公道
第1,何伯啲錢係咪死左老婆後9年內賺返來?
憑咩覺得d錢全部係何伯既?
第2,何伯同個女既戶口係兩個人聯名,代表是但一方都擁有權利使用或轉出
1.人地用自己錢送30幾萬結婚禮物有咩問題??
咁點解寶藥黨有問題? 阿公阿婆用錢買藥補身,有乜問題?
印度人
大家好,我係何伯大仔
你唔係信呀
咁廢架 做咩咁廢拎完又唔比返人 仲要月入60萬 好彩我月入600萬
假膠定曲到圓?
呢條友藥房sales仔黎,日日ff自己有好多層樓揸係手
依家有人話何伯特登比個細女承繼450萬
等河媽白做喎
最戇鳩係啲仔女話筆錢係阿媽慳返黎
請問乜Q嘢叫慳返嚟?
如果係阿媽賺,佢哋一定會話賺返嚟
慳返黎..即係阿伯賺,阿媽唔捨得用,所以叫慳返黎?!
結婚同寶藥黨拉埋黎講
屌你老母
你柒撚到不如收一收皮先啦死傻撚
阿公阿婆用錢買藥補身,有乜問題?

答啦
大山婆講到明 要扮到唔嚴棄佢 主打一個字 陪伴 你有無見過佢教人釣金龜條片

又毒又假教人做戲去愛個男人 但一蚊都唔會比個男人

好撚毒個大山婆
都係你情我願 有乜唔拉得埋
仔女自己都心虛唔敢接受東張訪問啦
逆思維 假設啲錢100%佢老母嘅
就唔會同何伯同住9年啦 點會冇何伯份
重點係D 錢係咪老豆都有份 ... 係既話班仔女都好仆街 ..... 我又唔信個女人走左, D 仔女會過返錢俾老豆囉 .....
我話你攞大劉、甘比嚟做例子錯晒

假設何伯總資產有600萬,識咗何太未夠半年已經使咗30萬(總資產5%),甘比有無半年使大劉幾億呀

假設甘比存心謀住大劉副身家,起碼人哋都蟄伏咗十幾年,甘心做阿二又同人哋仔女打好關係。相反呂麗君咪失敗嘅例子囉,早過甘比埋大劉身,最尾都係無名分
點會俾 唔驚有下次
你唔好葡萄人哋啦,如果你老竇咁有錢你都係咁咋
第一次讚同你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞